یک بررسی جهانی جدید به این نتیجه رسیده است که علیرغم همه چیزهایی که مردم در مورد تغذیه خوب آموخته اند، مردم در سراسر جهان سالم تر از سه دهه قبل غذا نمی خورند.
به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان دانشگاه تافتس بوستون گزارش می‌دهند که رژیم‌های غذایی هنوز به نمره ضعیف صفر نزدیک تر از نمره ۱۰۰ هستند؛ نمره صفر رژیم غذایی مملو از قند و گوشت‌های فرآوری شده است در حالیکه نمره ۱۰۰ نشان دهنده وجود مقدار زیادی میوه، سبزیجات، حبوبات، آجیل و غلات کامل در رژیم غذایی است.
«ویکتوریا میلر»، سرپرست تیم تحقیق، می‌گوید: «مصرف حبوبات / آجیل و سبزیجات غیرنشاسته ای با گذشت زمان افزایش یافته، اما بهبود کلی در کیفیت رژیم غذایی تحت تأثیر افزایش مصرف اجزای ناسالم مانند گوشت قرمز / فرآوری شده، نوشیدنی‌های شیرین شده با قند و سدیم خنثی شده است.»
برای این مطالعه، محققان الگوهای غذا خوردن را در میان بزرگسالان و کودکان در ۱۸۵ کشور بر اساس داده‌های جمع‌آوری‌شده از بیش از ۱۱۰۰ نظرسنجی رژیم غذایی اندازه‌گیری کردند.
محققان دریافتند امتیاز کلی رژیم غذایی در جهان حدود ۴۰.۳ است که نشان دهنده افزایش اندک اما معنی دار ۱.۵ امتیازی بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۸ است.
اما نمرات به طور گسترده‌ای بین مناطق مختلف متفاوت بود، همراه با میانگین‌ها از ۳۰.۳ در آمریکای لاتین و کارائیب تا ۴۵.۷ در جنوب آسیا.
کشورهایی که بالاترین امتیاز رژیم غذایی را داشتند شامل ویتنام، ایران، اندونزی و هند بودند، در حالی که کشورهایی با کمترین امتیاز شامل برزیل، مکزیک، ایالات متحده و مصر بودند.
محققان دریافتند تغذیه زنان بیشتر از مردان و افراد مسن بیشتر از جوانان سالم‌تر است.
میلر در یک بیانیه خبری گفت: «تغذیه سالم تحت تأثیر عوامل اجتماعی-اقتصادی از جمله سطح تحصیلات و شهرنشینی بود. در سطح جهان و در بیشتر مناطق، بزرگسالان تحصیل‌کرده‌تر و کودکان با والدین تحصیل‌کرده‌تر، عموماً کیفیت کلی رژیم غذایی بالاتری داشتند.»
محققان می‌گویند که رژیم‌های غذایی نامناسب عامل بیش از یک چهارم مرگ‌های قابل پیشگیری در سراسر جهان است.
کپی شد
All Content by Mehr News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

source

توسط salamatikhabari