برای حفظ سلامت بدن و برخورداری از سیستم ایمنی قوی، مصرف میوه‌ها، سبزیجات و غلات کامل، محدود کردن مصرف چربی‌های اشباع شده، حذف چربی‌های ترانس و کاهش مصرف نمک روزانه به کمتر از پنج گرم در روز و نیز محدود کردن مصرف قندهای آزاد یا اضافه توصیه می‌شود.
به گزارش ایسنا، برای کمک به جلوگیری از افزایش وزن، لازم است مقدار کل چربی دریافتی به کمتر از ۳۰ درصد کل انرژی دریافتی کاهش پیدا کند.
همچنین به منظور کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی، سکته، دیابت و برخی انواع سرطان‌ها توصیه می شود که مصرف چربی‌های اشباع شده موجود در گوشت چرب، کره، روغن نارگیل، خامه و پنیر به کمتر از ۱۰ درصد کل انرژی دریافتی کاهش پیدا کند.
علاوه بر این، ضرورت دارد که چربی های ترانس موجود در غذاهای فرآوری شده، فست فودها، میان وعده ها، غذاهای سرخ شده، پیتزا، کیک و مارگارین کمتر از یک درصد کل انرژی دریافتی را به خود اختصاص دهد و بهتر است با چربی های اشباع نشده موجود در ماهی، آووکادو، آجیل، روغن زیتون، سویا، روغن آفتابگردان و ذرت جایگزین شود.
می توان مصرف چربی را از روش های زیر کاهش داد:
– تغییر نحوه طبخ یکی از روش‌های موثر است. برای این منظور چربی گوشت را جدا کرده، از روغن نباتی (روغن گیاهی) به جای روغن حیوانی استفاده کنید و به جای سرخ کردن از روش‌های جوشاندن و بخارپز کردن استفاده کنید.
– اجتناب از مصرف غذاهای فرآوری شده حاوی چربی ترانس
– محدود کردن مصرف غذاهای حاوی مقادیر بالای چربی های اشباع شده
انتهای پیام

source

توسط salamatikhabari

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *