به گزارش «مبلغ»به نقل از شفقنا روزنامه اسرائیلی هاآرتص در شماره امروز (یکشنبه) خود اعلام کرد که تعدادی از سیاستمداران و افسران ارتش رژیم صهیونیستی و همچنین افراد داوطلب در سازمان زاکا (تعیین قربانیان فجایع) و تعدادی از فعالان در شبکه‌های اجتماعی در انتشار داستان‌های نادرستی پیرامون رخدادهای هفتم اکتبر گذشته، روز آغاز عملیات طوفان الاقصی توسط حماس علیه اسرائیل نقش داشتند که از جمله این روایت‌های نادرست، بریدن سر کودکان بود.

این روزنامه نوشت، بسیاری از داستان‌های منتشر شده در مورد هولناک بودن آنچه که رخ داد، درست بود، اما همچنین در جامعه اسرائیل و در جهان داستان‌ها و روایت‌های نادرستی مطرح شد که «عامل کمکی برای محکوم کنندگان این حمله بود».

هاآرتص نوشت، در کنار روایت‌های درستی که از رخدادهای صورت گرفته منتشر شد، برخی از طرف‌های اسرائیلی سناریوهایی را ترویج دادند که در آن روز رخ نداده بود. در میان روایت‌هایی که بعد از رخدادها مطرح شد، این بود که ده‌ها جسد کودک بدون سر وجود داشت.

این روزنامه نوشت که شبکه آی ۲۴ نیوز به عنوان مثال گزارش‌هایی از این دست منتشر کرد و خبرنگار این شبکه اظهار کرد که یکی از افسران میدانی به او گفته است که دست کم ۴۰ نوزاد شیرخواره کشته شده و افراد مسلح سر تعدادی از آنها را بریده بودند.

این روزنامه همچنین به شهادت‌های مشابهی از سوی عناصر سازمان زاکا اشاره کرد که مشخص شد این روایت‌ها نیز با استناد به واقعیت نبوده است. از جمله روایت‌هایی که آنها در آن زمان ترویج دادند، در خصوص وضعیت کودکانی بود که ادعا شد سرشان بریده شده است. روایت‌های مختلفی نیز در شبکه‌های اجتماعی در این خصوص مطرح شد و برخی گفتند که پیکرهای نوزادان سوزانده شده و برخی اعلام کردند که پیکرها بر روی ریسمان آویزان شده، در حالی که این روایت‌ها درست نبود.

این روزنامه همچنین اشاره کرد، از جمله روایت‌هایی که شواهدی برای آن وجود ندارد، چیزی بود که کانال رسمی وزارت خارجه اسرائیل از شهادت‌های یک افسر منتشر کرد که در آن گفته بود در یکی از خانه‌ها، پیکرهای ۸ نوزاد شیرخواره سوزانده شده را یافته است.

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز در شبکه ایکس به کشتار کودکان شیرخواره پرداخت و اعلام کرد که آنها از سوی حماس کشته و سوزانده شدند.

این روزنامه به روایت‌ها و توصیف‌های مشابهی اشاره کرد که از سوی افسرانی در ارتش رژیم اشغالگر ترویج داده شده بود که در مصاحبه با یکی از سایت‌های اسرائیلی در خصوص کودکان شیرخواره‌ای صحبت کرد که به طناب لباس آویزان شده بودند.

این سخنان از سوی برخی از طرف‌ها اقتباس شده بود، اما خبرنگاری که با او مصاحبه کرده بود، مدتی بعد در حساب خود در شبکه ایکس نوشت که پس از انتشار خبر، شنیده است که این داستان درست و دقیق نیست. وی این سوال را مطرح کرد که چرا افسرانی در ارتش داستان‌های هولناکی تا به این حد را جعل می‌کنند؟

هاآرتص نوشت، تعدادی از کودکان در هفتم اکتبر کشته شده بودند که برخی از آنها در خانه‌هایشان و برخی از آنها به دلیل شلیک راکت و برخی در شرایط دیگر کشته شده بودند، اما تا به امروز مشخص نشده که در چه مکانی کودکانی از چند خانواده پیدا شدند که با هم کشته شده باشند.

هاآرتص نوشت، آنچه که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل به جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در گفتگویی بین آن دو بعد از رخدادهای هفتم اکتبر گفت و عنوان داشت که نیروهایی از حماس ده‌ها کودک را برده و آنها را بسته و آتش زده و کشته‌اند، به هیچ وجه با واقعیت همخوانی ندارد.

شهادت‌های دروغین

هاآرتص نوشت، برخی از روایت‌های نادرستی که درخصوص توصیف رخدادها منتشر شده بود، خود اعضای سازمان زاکا آن را ترویج داده بودند. یکی از آنها در شهادت‌های تصویری، ثبت شده و نوشته شده از رخدادهایی که در شهرک‌های یهودی نشین اطراف غزه مشاهده کرده بود، آنها را ذکر کرده است. وی می‌گوید که حدود ۲۰ جسدِ تغییر چهره یافته و جسد سوخته شده کودکان را در یکی از مزارع اشتراکی دیده است. وی در جای دیگری می‌گوید که ۲۰ کودک را در مزرعه اشتراکی باری دیده است که روی هم گذاشته شده و سوزانده شده بودند در حالی که دست‌هایشان بسته بود.

هاآرتص نوشت که این شهادت‌ها نیز با فهرست کشته شدگان همخوانی ندارد؛ چراکه دو فرد کم سن و سال که برادر بودند، در کفار عزه کشته شدند ۱۴ و ۱۶ سال سن داشتند و در کنار آنها خواهرشان نیز کشته شد که یک سرباز ۱۸ ساله بود.

این روزنامه اعلام کرد، در مزرعه اشتراکی باری دست کم ۹ فرد کم سن و سال کشته شدند و برخی از آنها به همراه خانواده‌هایشان بودند و در خانه‌هایشان کشته شدند. به همین دلیل منطقی نیست که از ۲۰ جسد روی هم افتاده صحبت شود. بیشتر این افراد کم سن و سال دست کم با یکی از والدین خود در خانه یا در کنار او بودند.

این روزنامه نوشت که ۸۷ تن در مزرعه اشتراکی باری کشته شدند که در میان آنها کودکانی در سن ۶ یا ۷ سال یا در سن نزدیک به این نبود.

خود ساکنان مزرعه اشتراکی باری طبق گزارش هاآرتص روایت درخصوص وجود یک زن باردار کشته شده را تکذیب کردند و مشخص شد که ویدیویی منتشر شده بود که اصلاً در اسرائیل گرفته نشده بود و ارتباطی با مزرعه اشتراکی باری نداشت و پلیس نیز چیزی از او نمی‌داند.

بیشتر بخوانید:

source