سرآغاز فصل تابستان و گرم شدن هوا سبب افزایش تعریق و احساس نیاز به آب بیشتر در افراد می‌شود. با این حال، اگر آب و املاح از دست رفته بر اثر تعریق جبران نشود، فرد دچار ضعف، سستی، بی‌حالی و کاهش آستانه تحمل و توجه می‌شود.

در saison حرارتی نیاز افراد به کالری کمتر و به آب، املاح و ویتامین‌ها بیشتر می‌شود. برای رفع این نیاز، باید از غذاهایی نظیر لبنیات و گوشت‌های کم چرب استفاده کرد.

با گرم‌تر شدن هوا، باید از گوشت‌های قرمز کم چرک و پر انرژی پرهیز کرد و از گوشت پرندگان نظیر کبک و بلدرچین استفاده شود. علاوه بر این، باید از غذاهای با چربی و انرژی بالا، نظیر فسنجان، گردو و کنجد پرهیز کرد.

گوشت سفید، به ویژه ماهی، که دارای ید، آهن، روی، سلنیوم، منیزیم و اسید چرب ضروری امگا3 است، در فصل تابستان بسیار مناسب است. شرایط استفاده از ماهی نیز همانند سایر غذاها برای جلوگیری از بیماری در فصل تابستان، باید رعایت شود.

در فصل تابستان و گرما، بهترین غذاها برای رفع عطش و حرارت بدن، آش، سوپ، خورش سبزیجات حاوی سبزی سرخ نشده، کمی حبوبات و گوشت، کمی ترشی، سوپ جو و آش جو هستند.

از غذاهایی نظیر ماست، خیار، گریپ‌فروت، سالادها، ترشی‌ و همچنین از لحاظ تغذیه آب و لبنیات استفاده کنید.

دربارهٔ مطالعه بیشتر این موضوع می‌توانید از من در هر زمان استفاده کنید.