به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، وحید بهفر گفت: به همین میزان در مصرف بنزین صرفه‌جویی و از میزان آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی کاسته شده است.

سرپرست شرکت گاز ا فارس، تعداد جایگاه‌های سوخت سی ان جی در استان را ۱۴۰ جایگاه اعلام کرد که ۱۳۷ جایگاه سوخت گازرسانی شده‌اند.

وی با بیان اینکه توزیع و عرضه سوخت‌رسانی به جایگاه سوخت سی ان جی در فصول مختلف بدون وقفه ادامه دارد، گفت: گاز طبیعی رشد سریعی در میان سوخت‌های فسیلی در تولید انرژی داشته است و امید می‌رود در سال‌های آتی هم میزان استفاده آن در صنعت حمل و نقل افزایش یابد و به عنوان یک راهبرد در شرکت گاز انتخاب شود.

بهفر با تأکید بر افزایش استفاده از سوخت سی ان جی در سبد سوخت خودرو و صنعت حمل و نقل گفت: گسترش راهبرد استفاده از سوخت سی ان جی توسط شرکت‌های گاز با توجه با ناترازی بین تولید و مصرف بنزین بسیار راهگشاست و باید بیش از پیش برای گسترش و توسعه آن گام برداشت.

source