به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، کلثوم خیرالهی با بیان اینکه در فرایند بازسازی ظروف تفلون به طور معمول نظارتی بر کیفیت مواد اولیه وجود ندارد، اظهار کرد: در بسیاری از موارد، پوشش‌های استفاده‌شده غیراستاندارد و نامطمئن است و در اثر حرارت می‌تواند ترکیبات مضر را وارد غذا کند.

وی افزود: چنانچه پوشش تفلون ظرفی آسیب دیده یا جدا شده باشد، به‌هیچ‌وجه نباید دوباره مورد استفاده قرار گیرد، تماس مواد غذایی با فلز پایه می‌تواند باعث آزاد شدن فلزات سنگین و دیگر آلاینده‌های خطرناک شود.

معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو با تأکید بر ضرورت آگاهی‌رسانی عمومی ادامه داد: ظروف بازسازی شده که مجدد وارد بازار می‌شوند، به‌طور معمول فاقد استانداردهای ایمنی و بهداشتی لازم است و استفاده از آن‌ها به‌شدت سلامت مصرف‌کنندگان را تهدید می‌کند.

خیرالهی گفت: مردم هنگام خرید ظروف تفلون، دقت کافی را داشته باشند و فقط از محصولات دارای مجوز معتبر و با پوشش سالم استفاده کنند و در صورت بروز آسیب در پوشش ظرف، بلافاصله آن را از چرخه مصرف خارج کنند.

source