به گزار سلامت نیوز به نقل از ایسنا،دکتر عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت، با اشاره به کمبود شدید نیروی پرستاری در کشور اعلام کرد: از مجموع ۲۷ هزار سهمیه استخدامی وزارت بهداشت، تنها ۱۵ هزار مورد به پرستاران اختصاص یافته که این تعداد نیز پاسخگوی نیازهای فعلی نیست.

وی افزود: «با توجه به بازنشستگی، مهاجرت و ترک خدمت پرستاران، بخش زیادی از ظرفیت جذب‌شده پیش از بهره‌برداری کامل از سیستم خارج می‌شود و همین مسئله ضرورت بازنگری در برنامه‌های جذب را ایجاب می‌کند.»

عبادی با اشاره به نشست اخیر سازمان نظام پرستاری با وزیر بهداشت گفت: این جلسه با هدف قدردانی از عملکرد درخشان پرستاران در بحران جنگ ۱۲ روزه و همچنین بررسی اولویت‌های راهبردی پرستاری برگزار شد.

موضوعات کلیدی در نشست با وزیر بهداشت:

  • تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری

  • استقلال دبیرخانه بازتوزیع برای تقویت ساختار معاونت پرستاری

  • درخواست عضویت سازمان نظام پرستاری در شورای‌عالی بیمه و شورای‌عالی نظام پرستاری

معاون پرستاری همچنین اعلام کرد که وزیر بهداشت قول داده است موضوع بازنگری در سهمیه‌ها و امکان جذب نیرو در نیمه دوم سال را به‌طور جدی پیگیری کند.

خدمات پرستاری در منزل؛ پوشش بیمه در راه است؟

عبادی از آغاز همکاری مشترک معاونت پرستاری و سازمان نظام پرستاری برای پیگیری پوشش بیمه‌ای خدمات پرستاری در منزل خبر داد و گفت: «پژوهش‌هایی در زمینه هزینه‌اثربخشی این خدمات در حال انجام است و نتایج آن برای ارائه به شورای‌عالی بیمه آماده می‌شود.»

وی در پایان تأکید کرد: تعامل مداوم میان وزارت بهداشت و سازمان نظام پرستاری می‌تواند مسیر ارتقای این حرفه را هموار کند و در پاسخگویی بهتر به نیازهای درمانی مردم، نقش مؤثری ایفا کند.

source