به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی ماکو، 

در این برنامه آموزشی و تحلیلی ، ابعاد مختلف خودحفاظتی و نقش آن در صیانت از اطلاعات سازمانی، رفتار مسئولانه کارکنان، و پیشگیری از شکست‌های حفاظتی مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست، کارشناسان بر این نکته تأکید کردند که عوامل متعددی در افزایش خودحفاظتی نقش دارند که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به آشنایی با مهارت‌های پیشگیری و حفاظت اطلاعات، نگرش سازمانی و اعتقادات کارکنان، آموزش هدفمند و فرهنگ‌سازی مؤثر اشاره کرد.

در توضیح این مؤلفه‌ها آمده است: آشنایی با مهارت‌های پیشگیری و حفاظت اطلاعات ، همچنین نگرش سازمانی و اعتقادات کارکنان با عواملی همچون رضایت شغلی، تعلق سازمانی، وجدان کاری، خویشتن‌داری، و احترام به شخصیت افراد ارتباط مستقیم دارد.

در ادامه این طرح، به نقش آموزش و فرهنگ‌سازی نیز پرداخته شد که از طریق برگزاری دوره‌های ضمن خدمت، ایجاد نظام مؤثر تشویق و تنبیه و توسعه منابع آموزشی و تبلیغی می‌تواند زیرساختی مؤثر در ارتقای رفتار حفاظتی کارکنان باشد.

در پایان، برگزارکنندگان بر لزوم استمرار چنین برنامه‌هایی در ادارات بهزیستی استان تأکید کردند و آن را یکی از مؤلفه‌های مهم در شکل‌گیری سازمانی ایمن، متعهد و مسئولیت‌پذیر دانستند.

source