سردار سرتیپ دوم پاسدار مهدی ظفری مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس و مقاومت استان همدان در دیداری با مدیرکل بهزیستی استان همدان، خاطرات دوران دفاع مقدس را به اشتراک گذاشت و نقش بیبدیل شهید حاج قاسم سلیمانی را برجسته کرد. او جنگ را مکتبی توصیف کرد که نیاز به حرکت، تلاش و امید به آینده دارد. در شرایط سخت جنگ، ایمان و توکل به خدا در میان رزمندگان موج میزد و حاج قاسم در وسط معرکه نماز میخواند و درس ایستادگی و صبر میآموخت.
ظفری به ضرورت حرکت از شعارهای عاشورایی به عمل عاشورایی تأکید کرد و گفت: امروز شرایطی فراهم شده است که بتوانیم از ظرفیتهای موجود فرهنگی، اجتماعی و هنری بهرهمند شویم و برای حفظ روحیه خانوادههای شاهد و ایثارگر، برنامهریزیهای عملیاتی و مؤثر داشته باشیم. او بر اهمیت حمایت از قشرهای آسیبپذیر، به ویژه افراد دارای معلولیت، اظهار داشت: «امید باید در دل همه اقشار جامعه جاری شود و وظیفه ماست که این امید را در دل کودکان و جوانان، به ویژه کسانی که دچار مشکلات جسمی و اجتماعی هستند، زنده نگه داریم.
سردار ظفری همچنین بر ضرورت همکاری و تعامل بیشتر دستگاههای مختلف، از جمله سازمان بهزیستی، تشکلهای خیریه و نهادهای فرهنگی تأکید کرد. او گفت: باید قالبهای سازمانی را شکست و با همدلی و همفکری، برنامهریزیهای عملیاتی برای ارتقای کیفیت زندگی جامعه انجام دهیم. جامعهای که بر پایه فرهنگ عاشورایی بنا شود، تنها راه سعادت و پیشرفت ماست.
ظفری از حمایت و همکاری ادارهکل بهزیستی استان همدان قدردانی کرد و امیدوار بود که با همافزایی و برنامهریزی دقیق، گامهای موثری در جهت توسعه فرهنگ ایثار، امید و خدمت به جامعه برداشته شود.
اهداف دستیابی به این اهداف چه مزیتهایی را برای جامعه محلی، کشوری و بینالمللی دارا است؟
همچنین مهمترین راه حلها برای دستیابی به اهداف چه هستند؟
میتوان ایدهها و پیشنهادهای خود را برای بهتر شدن وضعیت در نظر گرفت؟
پیشرفتهایی که میتوان برای دستیابی به اهداف دستیابی به چه مقدار است؟