بروز سکوت در روزmodernبر کوچ و جهانی مداری که انسان‌ها همیشه در معرض محرک‌های صوتی هستند؛ از صداهای ترافیک گرفته تا یادگیری گوشی های هوشمند و تنهاترها — یک سوال سرسختئنوقع دور می آید: آیا اختصاص دادن زمان به سکوت در روز می تواند به سلامت مغز کمک کند؟ Mug هم سطح و صاحبی از مغز و اعصاب پیش می آرند که سکوت هدف مند و کوتاهمدت نه تنها به کاهش عملوری شناختی کمک می کند بلکه در پیشگیری از اختلالات مغزی دارد.

پیشینه یافته های علمی نشان می دهد که سکوت می تواند فعالیت بخش مغز آنیز هیپوکامپ را افزایش دهد و مغز هر شخص برای سلامت آن همیشه باید وظیفه های مداوم داشته باشد در پژوهشی که در سال2013 منتشر شده بود ثابت شد که در سطح ساعات سکوت باعث افزایش کل قسمتهای مغز متسری می شود.

علاوه بر این، مواجهه مداوم با صدا های مزاحم و محیط پراکنیش، منجر به ترشح و زیاد هورمون استرس است. سکوت بعنوان یک استراحت ذهنی می تواند باعث کاهش اضطراب.البته، در شرایطی که تمرکز بسیاری از افراد براثر حضور مستمر در شبکه‌های اجتماعی و محیط‌های پرصدا تحلیل رفته، سکوت می‌تواند عملکرد شبکه‌های توجه در مغز را بهبود ببخشد. همچنین حضور در سکوت در طول روز به تنظیم ریتم شبانه‌روزی و بهبود کیفیت خواب شبانه کمک می‌کند؛ و خواب مناسب، یکی از ستون‌های اصلی سلامت مغز و حافظه است.

برخی افراد این تصور را دارند که سکوت طولانی ممکن است منجر به اختلالات روانی یا بیماری‌هایی مثل حالتهای مختلف نیمه دائمی از احتلالات مغزی مانند علایمر شود، اما این باور صحت ندارد. حالی که سکوت هدفمند و آگاهانه ممکن است بهترین دستاورد را برای ما به همراه داشته باشد و نباید انزوا و قطع ارتباط اجتماعی را با سکوت اشتباه گرفت. باوجود این هویسول سکوت در سکونتی بتوانم برای ریزی بهتر هم برای خود زمان بگذاریم ویا اینکه به بهترین شکل ممکن بر سر سکوت و وظایف ما توجه کنیم