کاهش منیزیم در بدن به طور گسترده در بهداشت عمومی توسط بسیاری از سازمانهای دولتمردی به عنوان یک نگرانی جدی شناخته شده است. در این مقاله، به معرفی برخی از بهترین منابع منیزیم طبیعی اشاره شده است.
شکلات تلخ یک منبع غنی از منیزیم است. هر وعده ۲۸ گرمی آن حدود ۶۵ میلیگرم منیزیم دارد. علاوه بر این، آنتیاکسیدانی که در شکلات تلخ وجود دارد التهاب را کاهش میدهد و باعث بهبود سلامت قلب میشود.
آووکادو سرشار از منیزیم است. هر آووکادوی متوسط حدود ۵۸ میلیگرم منیزیم دارد. علاوه بر این، آووکادو سرشار از پتاسیم، چربیهای سالم و فیبر است که برای سلامت قلب و دستگاه گوارش مفید است.
بادام منیزیم دارد و شامل چربیهای سالم، پروتئین و ویتامین E است. این شرایط باعث میشود که بادام برای سلامت قلب مفید باشد.
اسفناج سرشار از منیزیم است. یک فنجان اسفناج پخته شده حدود ۱۵۷ میلیگرم منیزیم دارد. اسفناج میتواند به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کند.
لوبیا سیاه منیزیم دارد. فنجان پخته شده از لوبیا سیاه حدود ۱۲۰ میلیگرم منیزیم دارد. لوبیا سیاه همچنین حاوی فیبر و پروتئین است که برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.
رهایی از کمبود منیزیم میتواند در بسیاری از شرایط ضروری باشد. برخی از این شرایط عبارتند از:
– عملکرد قلب که استرس اکسیداتیو را کاهش میدهد.
– کیفیت عروق خون که برای برخی از شرایط به همان اندازه مهم است.
به جای لیستی از مواد غذایی سرشار از منیزیم، هر فرد میتواند به این نتیجه برسد که:
– دغدغههای سلامت متعددی وجود دارد که میتوانند توسط منیزیم برطرف شوند.
– کارهایی که میتوان برای توصیه منیزیم انجام داد، هم میتواند تقریباً سرگرمکننده باشد.
چهسری از دستهبندیها را میتوانیم به موارد زیر اضافه کنیم:
– اسفناج یک منبع غنی از منیزیم است. همچنین میتوان به این نتیجه رسید که برنامهریزی食اشراین مطابق با ماهیت واقعی آنهاست.
– شکلات تلخ، حاوی آنتیاکسیدانهایی است که میتواند التهاب را کاهش دهد. منیزیم در هر وعده ۲۸ گرمی آن، به میزان ۶۵ میلیگرم برسد.
– آووکادو حاوی منیزیم است و میتواند به سلامت قلب کمک کند.
– لوبیا سیاه حاوی فیبر و پروتئین است و از علل احتمالی دیگری که باعث بروز بیماریهای قلبی میشود، جلوگیری میکند.
با بررسی موارد فوق میتوان دریافت که حفظ منیزیم در رژیم غذایی فرد میتواند برای سلامتی او بسيار مهم باشد.