دنباله مطلبی را برای خوانندگان ارائه میکنم که تحلیلهای عمیق و بینشهای منحصر به فردی در مورد عوارض نیترات و اهمیت میوه و سبزی در سفره غذای سالم افراد ارائه میدهد.
به گزارش سلام نو، نگرانی muitهای افراد از مصرف نیترات در مواد غذایی به ویژه سبزیها افزایش یافته است. اما آیا واقعاً نیترات در سبزیها اینگونه مهم است؟ راستی، نیترات میتواند برای سلامتی افراد فوایدی داشته باشد. بخشی از آن به برونرفتگی کشوری و صنعتی بستگی دارد.
نیترات میتواند باعث بیماریهایی شود کهหลาย ها حتی به مرگ هم میانجامد. مشکل اصلی بیشتر در سبزیهایی است که اندام رویشی آنها مصرف میشود و در نسبت کمتری در میوهها و سبزیهای میوهای دیده میشود. اما این تصور غلطی است که باید تمام سبزیها را حذف کرد. یک دیدگاه در این دوره تأکید میکند که صرفاً یک روز تجمع را کاهش میدهد. بنابراین این توهم گیج کننده، ایمان مردم را از آینده شادی برای سبزی به خطر میاندازد.
تعداد بالأخر تاریخاً طبق مقررات مورد تأیید است، از هر ۱ کیلو ریششتان که یکی از محبوبترین سبزیها است، به میزان ۳/۶۵ میلیگرم به بدن هر فرد مجاز است. اما مقداری شگفتانگیز است که فرض میکنیم با این میزان، فرد سقط میکند یا سرطان دارد و اندکی شگفتانگیزتر است که در برخی مواد غذایی، حاوی مقدار خیلی بیشتر هستند. پس باید اجازه ندادیم این مسائل توجه ما را از روی سبزیهای عالی فراخوانند. شاید یک فکر خوبی، اگر بیشتر از هدف و محدودیتها تاکید کردیم، باشد.
بدانید ترجیحاً راهی برای کاهش مقدار نیترات در سبزیها نیز وجود دارد. به شکلی شکل از سالهای دراز برای برخی سبزیها گزینه هموار در طول فصل میوه یک راه قوی از تولید سبزی با مقدار کمی از نیترات است.
این گذشته نقش تاریخ طولانی که سبزیها و فراوردههای خوراکی گیاهی برای sức حال و تندرستی ما مد نظر میـــنند وجود دارد. سؤال میکنیم لطفااین چنین به همه نان مزخرفگسترده نیست؟؟