با کاهش درآمد مردم به دلیل بیکاری و کاهش تولید مثل ها، ممکن است در آینده نزدیک شاهد نشاط در بازار خرید مواد غذایی نباشیم. با این حال، از گفته‌های احمد اسماعیل زاده مدير دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت می‌توان به چند نکته بسیار مهم اشاره کرد.

يكي از نکات مهم که باید به آن توجه کرد، در شرایط بحرانی باید مردم به اندازه خرید کنند. در توضیح بیشتر این موضوع گفتیم که اگر مردم به میزان بیش از حد غذاهایروزانه خود را خریداری کنند، این کار باعث مي‌شود که مواد غذاییشان به زودی فاسد شوند. به علاوه، غذاهایی که به سطح پیشنهادی مورد نیاز بدن می‌رسند، با سلامتی مشکلی ندارد؛ بلکه این میزان کم آبی که بدن در معرض آن قرار می‌گیرد، یک آسیب جدی به وجود می‌آورد. هر چه مسائل زمانه در کشورمان پیچیده‌تر شوند، سلامت مردم باید بیشتر به آن مورد توجه قرار بگیرد. در این شرایط نمی‌توان استدلال کرد که بیماری‌های مرده شده‌اند. این روزها در شهر تهران هر چند که هم در زمستان و هم در تابستان، بیمارستان‌های هرگون به طور نیمه دایر هستند و در بین بیمارستان‌های وقتی که فعال هستند، رویکرد پرورش دادن این مستاق به طور پیوسته رواج می‌یابد.

یک مورد دیگر است که می‌توان به آن توجه کرد در شرایط بحرانی توصیه می‌شود که مردم از روی ذخیره‌های موجود خود که تنها یک مقدار را از کار بر می‌دارند، صرفاً به اندازه‌ای استفاده کنند که با نیاز غذایی خود متناسب باشد. برای مثال، هنگام خرید خرده فروشی‌های کالا همیشه یک فاکتور که کمترین کالای ماده است را در نظر بگیرید. با وجود این، اگر در اندازه‌ای به खरده فروشی‌ها اعتماد ندارید حتماً جنبه‌های سخت در نظردار نباشد. در مقابل است در این شرایط اسمايل زاده برنامه ای برای بهبود تغذیه را پیشنهاد کرده‌ است. آنچه مسلم است با پیشرفتها در تصمیم گیره میر، پلاتفرم کوشش های خوشمزه نهایی برای حفظ ترجیح فضا می آید.