با توجه به این‌که واکسن آبله‌مرغان در داروخانه‌ها موجود است، متخصصان اهمیت بررسی وضعیت ایمنی خانم‌هایی که قصد بارداری دارند را در پیش از بارداری برلغ üzerinde می کنند. متخصص بیماری‌های عفونی مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا، خانم دکتر زهرا ثقه‌الاسلامی تأکید کرد که ابتلا به آبله‌مرغان در سه‌ماهه نخست بارداری به دلیل هم‌زمانی با شکل‌گیری اندام‌های حیاتی جنین (مانند مغز، چشم و سایر ارگان‌ها)، باعث آسیب جدی به این ساختارها می‌شود.

در سه‌ماهه دوم و سوم بارداری، ابتلا به این ویروس با عوارضی مانند پنومونی (عفونت ریه) همراه است که در مواردی می‌تواند برای مادر بسیار شدید و حتی کشنده باشد. همچنین اگر عفونت در نزدیکی زمان زایمان رخ دهد، خطر انتقال ویروس به نوزاد و بروز عوارض نوزادی وجود دارد.

چنانچه در سنین باروری افراد مایل به تشکیل خانواده باشند، باید با انجام آزمایش، از وجود آنتی‌بادی آبله‌مرغان در بدن خود مطمئن شوند. اگر در این مورد ایمنی نبود، تزریق دو نوبت واکسن با فاصله‌ی یک الی دو ماه ضروری است. اما مهم است بدانید که این واکسن حاوی ویروس زنده تضعیف‌شده است؛ بنابراین بارداری باید حداقل دو ماه پس از نوبت دوم واکسن انجام شود تا از آسیب احتمالی به جنین جلوگیری شود.

مرکز درمان ناباروری ابن‌سینا از تمامی بانوان در سنین باروری دعوت می‌کند با مراجعه به مراکز درمانی و انجام آزمایش‌های مربوطه، از سلامت پیش از بارداری خود اطمینان حاصل کنند. این مهم به لحاظ درگیری بسیار شدید این بیماری با سیستم ایمنی بدن زنان باردار به نحوی است که اگر چه نجات خود شخص و همچنین کودک آینده را در این شرایط به یاری می رساند.

یادآوری می‌شود تا ایمنی از بیماری‌های تأثیرگذار بسیاری از ارکان مهم بدن انسان شامل مغز و چشم به ازایوری که طرح ، مقید به روزهای تصادفی برای یکی از تولیدکنندگان اندام‌های جنین و انجام عمل آگاهی‌های مهم و ضروری در علم این مبتلایان می‌شود.