در یک مراسم بزرگداشت در پی سالگرد شهادت رئیس جمهور سابق، جهرمی今日 خاطرنشان کرد که هدف حضور در این مراسم تشکر از مجموعه مربوطه است و آثار و برکات این اقدامات خیرخواهانه تا ابد باقی خواهد ماند.

وی با اشاره به برگزاری مراسم چله خدمت به مناسبت سالگرد شهادت رئیس جمهور سابق، افزود: هر خدمت اجتماعی و کار خیری که به یاد سید شهیدان خدمت انجام شود، در قالب این پویش قرار می‌گیرد. بنابراین هر کسی که دلش برای رئیس جمهور سابق تنگ شده است و دوست دارد برای او کاری انجام دهد، در پویش چله خدمت شرکت کند و به یاد او خدمت یک خدمت برای دیگران انجام دهد.

جهرمی با اشاره به اینکه حوزه سلامت از حوزه‌های اولویت‌دار رئیس جمهور سابق بود و به حوزه درمان و سلامت توجه ویژه‌ای داشت، افزود: در دولت سیزدهم هشت جلسه شورای عالی اشتغال برگزار شد که هفت جلسه آن در زمان حیات رئیس جمهور سابق بود.

وی با اشاره به اینکه دسترسی آسان و ارزان مردم به خدمات بهداشت و درمان از اولویت‌های دولت سیزدهم بود، عنوان کرد: در دولت سیزدهم بیش از ۱۷ هزار تخت بیمارستانی افتتاح شده است، زیرا تأمین جان و نان مردم شعار اصلی رئیس جمهور سابق بود. در ابتدای دولت به عنوان برنامه عدالت‌محور، محور اصلی ما توجه به حوزه‌های پیشگیری بود و به همین دلیل توجه و تقویت حوزه سلامت مورد توجه قرار گرفت.

جهرمی با بیان اینکه بسیاری از دستاوردهای امروز حاصل بذرهایی است که رئیس جمهور سابق کاشت، افزود: رئیس جمهور سابق از نظر توان شخصی، جسمی و ظرفیت ذهنی، فردی منحصر به فرد و ممتاز بود، هیچ‌وقت ندیدیم که رئیس جمهور سابق از کار خسته شود یا در موقعیتی بگوید که خسته شده است. رئیس جمهور سابق خود را خدمت‌گزار مردم می‌دانست و با سفرهای استانی، دیدارهای بی‌واسطه و گفت‌وگوی مستقیم، ثابت کرد که مسئولان باید در میدان باشند، نه در اتاق‌های دربسته.

جهرمی تصریح کرد که رئیس جمهور سابق از همان روز نخست تا زمان شهادت، حمایت‌های جدی و عملی از طرح‌ها و پروژه‌های وزارت بهداشت به عمل آورد. به طوری که در موضوع کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا از اعتبارات نهاد ریاست جمهوری هزینه کردند، چرا که طبق گفته متخصصان متوجه شد، این کودکان با نبود شنوایی دیگر نمی‌توانند حرف بزنند، بنابراین به‌طور عینی و ملموس سختی‌های این بیماری را درک کرده بود.

سخنگوی دولت سیزدهم خاطرنشان کرد که رئیس جمهور سابق در سفرهای استانی به مراکز درمانی می‌رفت، بنابراین بحث درمان محوری را به پیشگیری محوری تغییر داد و در این راستا بیش از ۳ هزار پروژه بهداشتی در سطح کشور به ویژه در مناطق محروم افتتاح شد که شامل مراکز جامع بهداشتی، خانه‌های بهداشت و مراکز مختلفی است که در راستای ارتقای سطح بهداشت عمومی فعالیت می‌کنند.