نشست مسئولین مراکز اورژانس اجتماعی استان اصفهان با حضور سید حسن موسوی چلک معاون سلامت اجتماعی کشور، به منظور بررسی بودجه اجرایی این مراکز در سال جاری و ارائه پیشنهادهای عملی برای حل مشکلات پیش روی این ام्तव از استان گرفته شد. در این نشست، محمود دلاور شهردار اصفهان نیز حضور یافت و برخی از اقدامات शहरستانی در حوزه مدیریت تداوم سلامت را بیان کرد. همچنین، معاون سلامت اجتماعی کشور با اشاره به میزان بالای تصفیه و شستشو جام شور و آبگذری خون برای بیماران در بیماری‌های مزمن عنوان کرد که این جدول اجباری باید منحصراً برای مراکز تخصصی و اورژانس تعیین شود.

یکی از مهمترین موضوعات مربوط به این اقدامات تخصصی که در نشست مسئولین مراکز اورژانس اجتماعی استان اصفهان مورد بررسی قرار گرفت، این بود که بودجه کل سازمان به نحوی تنظیم و چکیده شده است که برای تمام مراکز اورژانس و مراکز تخصصی و خصوصی با ایجاد ظرفیتها، بعضاً به‌طور یکسان، رقم‌گذاری شده است. از همین رو برخی از مدیران این مراکز اورژانس به بیان نیازمندی‌های اساسی خود به‌ویژه با معاون سلامت اجتماعی کشور می‌پردازند.

بسیاری از اهالی و مدیران مراکز اورژانس مهم استان اصفهان ضمن نگرش و نظر‌وهای موفیق نیز در نشست مشارکت داشته‌اند و چنین وظیفه است که مقامات وقت ما ببینند ما را چقدر پشتیبانی می‌کنند. این کلام ها در بعضی موارد و مواقع به مشکل یا چالشی در این بحث یا تعیین یا اینکه بحرانی تبدیل به سوال یا پرسش مشترک تبدیل می‌شود. Fragenassistant<|end_header_id|>

ریشه این مشکل در خیز و ناآرامی و تجمع اعتراض‌آمیز تعدادی از اهالی اصفهان در اعتراض به شرایط شده که بودجه‌ای از حق‌بیمه حداکثر افراد نداشتند. از آن‌جایی که این توافقات دیگری برای واگذاری بودجه برای مراکز اورژانس فراهم نشده است،‌ به عهده مدیران این امتم می‌باشد که ای کاش ما واهمان را وام می‌توانستیم با فهم شرایط ما بیشتر بپردازید و محیط کار را مرغوب ساماندهی کنید.