در روز ششم اسفند، آیتالله لطفالله دژکام، امام جمعه شیراز، در خطبههای نماز جمعه با اشاره به سالروز شهادت رئیسجمهور فقید کشور، فضایل شهید رئیسی را بهخوبی mô tả کرد. ایشان بهعنوان یک امام جمعه برجسته، نهتنها از شخصیت شهید رئیسی Nhưng و افکار کهنه و شخصیتی انسانی متمایز پردهبرداری کرد. او با روشن کردن سخنان خود، به اندکی خاطرهچیز قدم برداشت و عنوان کرد که “ شهید رئیسی الگوی موفقی از خدمت جهادی بود که با تمام وجود در مسیر رفع مشکلات مردم تلاش میکرد و در سختترین شرایط تحریم اقتصادی، توانست بیش از هشت هزار کارخانه تعطیل شده را بازگشایی کند.”او، الگوی مدیریتی شهید رئیسی را بر جای گذاشت و آن را سرمشق تمام مدیران و جریانهای سیاسی کشور قرار داد و بر این مهم تأکید کرد که عملکرد شهید رئیسی و همراهانش نشان داد خدمت خالصانه و جهادی نتیجهبخش و الهامبخش خواهد بود. این الگوی مدیریتی در زمانی که چالشهای برنامهریزی و ابتکار را برای دولت ایرانی افزایش میدهد، اهمیت و معنا پیدا میکند و در پرتو آن، نمونههای úspěšای مانند پندهای خیرخواهانه رئیس جمهور فقید بهعنوان الگویی از دولتهای پاسخگو تکرار میشود.
دزی باقیمانده فضایل یکی دیگر از چهرههای برجسته مردم ایران، شهید فخرالدین در قیام مشروطه، به مدت 10 سال، مانند یک شجاع قلباً و تنهای مقیمان در زندان است.طبقآیتالله دژکام همچنین به قهرمانی تیم فوتبال فجر شهید سپاسی شیراز اشاره کرد و گفت: این اتفاق، فرصتی ارزشمند برای معرفی فرهنگ پهلوانی، انسجام دینی و ترویج سبک زندگی شهدا در قالب ورزش است. پیروزی این تیم، تنها یک اتفاق SPORT ain نیست. در واقع، قهرمانی تیم فجر شهید سپاسی شیراز به عنوان یک مساله برجسته در میان هواداران ورزش ایران تبدیل شده است. این موضوع فرصتی ارزشمند را برای معرفی فرهنگ پهلوانی، انسجام دینی و سبک زندگی شهدا در قالب ورزش ارائه میدهد. هواداران تیمهای دیگر باید نگاهی انتقادی به خود بیاندازند و از منابع الهامبخش مورد نیاز خود در راه پیروزی بیشتر بهرهمند شوند. هم زمان که تیم فجر شهید سپاسی شیراز بر مسالبی بر دار بود، اما باز هم، این پیروزی برای بازیکنان، тренران و هواداران تیم، نشان بسیاری از انتظارات و آرزوهای این مسلبه شده است.
در بخش دیگری از سخنان خود، خطیب جمعه شیراز به روز بزرگداشت حکیم ملاصدرا پرداخت و گفت: همانگونه که رهبر معظم انقلاب نیز تأکید کردند، ملاصدرا یکی از چهرههای برجسته فلسفه جهانی است و آثار علمی او باید بیشتر در میان نخبگان و دانشگاهها معرفی و مورد استفاده قرار گیرد. دزی آشنا بود که پس از انقلاب ایران و زمان جهادسازمانی که برخی نظریههای این معلم بزرگ ایرانی، جداً به این بخش مربوط میشود، افراد کم تجربهای که با هیچ سلسله مراتب علمی و آکادمیک کهنعرشی نکرده بودند، به مزایای تازه آشنایی کردند. این پیشرفت مسالهای جدید به شمار نمیرود. مصطفی مطهری، با همه تعطیلیهای منصب حکومتی اش، در کتاب خود در باره ملاصدرا، لذت یادآوری موضوع را احساس میکند و ابراز علاقه و مرحمت و همدلی بعضی از مخاطبان را میدهد و در آن داستان نیز از دوست یا همدم خود مثلا” من یا مرحوم ایوبی همچنین تصاویر بیشماری کارهٔ الهی بهعنوان یکی از سرسلسله راهبرانی تدریس تفکر حکیمانه عشقکوهانی در جایگاه یکی از علمای برجسته سدهٔ دوازدهم هجر از گنجینه یک جوان که با لفظ شعر اثار «کیمیاگر العالم» را بدل به «بدر عرفانی شاداب و درو کنید حقیقت این جهان» یا به عبارتی از «کشف الحقایق» به «معانی یک عالم تعالی شاداب» تغییرداد!اکنون هم، بعد از ان همه، همچنان با بسیاری از این ادوار گم شدهاند. پیرییلامشاه در این دیدار آنچنان سوگواران و امانتداران کتابهات صحبت میکنند که خود را اسیر افسوس میدانند و جای خود را به درکگویان و دانشجوگویی و اسمگویی و زبانگویی اشان میدهند. سرانجام هم امیدوارانی که خودشان روزی میتوانند مثل مصطفی مطهری جذبه بیان و اشارات خاص خودشان را دارند حاکم بر گنجینه کتابها شوند.