موفقیت یا شکست مغتنم در جنگ علیه اوتیسم و آزادراه‌ها!

خبرگزاری ایمنا گزارش داده که علیرضا رئیسی، معاون وزیر بهداشت، درSession جدید از بهداشت حرفه‌ای و هوش مصنوعی و بهداشت حرفه‌ای و دیجیتالیسم صحبت کرد. و گفت که نیروهای بهداشت باید تمامی محیط کار را از لحاظ وجود گازهای سمی، آلودگی صوتی، میکروبی، شیمیایی، آسیب به پوست و مو بررسی کنند.

فوت سالانه ۲.۷ میلیون نفر در جهان بر اثر حوادث کار و ایران ۱۰ هزار نفر!

رئیسی هشدار داد که مرگ و میر ناشی از حوادث کار قابل پیشگیری است. بیماری‌ها بعد از چند سال نمایان می‌شوند. بیشتر بیمارانی که به دلیل محیط کار دچار مشکل و بیماری می‌شوند، کار نمی‌کنند.

استانداردهای بهداشت محیط و حرفه‌ای نیازمند بازنگری

رئیسی تاکید کرد که قوانین و استانداردهای بهداشت محیط و حرفه‌ای در دوره‌های قبل است و نیاز به بازنگری و به روز رسانی دارد. ابزارهای نظارتی باید دیجیتالی شده و از هوش مصنوعی در تحلیل‌ها استفاده شود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت الکترونیکی شدن را با دیجیتالی شدن متفاوت دانست. نقش بخش خصوصی در نظارت‌های بهداشتی بسیار مهم است. واقیت‌هایی از دوران همه‌گیری کرونا و تلاش‌های نیروهای بهداشتی

رئیسی تاکید کرد که روحانی رئیس جمهور وقت با ایستادگی در برابر تعطیلی صنایع و به کار انداختن قوانین نظارتی نظیر پروتکل‌های بهداشتی، کشور را نجات داد. کشور ما علیرغم تحریم و مشکلات اقتصادی، با همه‌گیری کرونا درگیر شد اما اجازه ندادیم، صنایع تعطیل شوند و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، صنایع کشور فعال بودند.