در بازنویسی متن، علاوه بر ارائه یک روایت جدید و تحلیل‌های عمیق‌تر، باید بتوانید خوانندگان را تشویق به تفکر انتقادی کنید. در این متن، بازنویسی شامل به تصویر کشیدن چالش‌ها و ناهماهنگی‌های موجود در برنامه واکسیناسیون کشور و موشکافی روش‌های بررسی و اضافه شدن واکسن‌های جدید به برنامه به عنوان اقدامات بالقوه برای ارتقای کیفیت برنامه واکسیناسیون کشور می‌شود.

معاون بهداشت وزیر بهداشت کشور در یک مصاحبه با یک رسانه دولتی بیان داشت که ارزیابی وضعیت سبد واکسن کشور نشان می‌دهد که کشور در مقایسه با کشورهای مشابه در منطقه و دنیا در وضعیت tốtی قرار دارد. اما او همچنین بیان داشت که در حال حاضر سبد واکسن کشور نیز از بین واکسن‌های موجود در جهان لزوماً واکسن‌های در حال قرار گرفتن در سبد واکسن کشورهای پیشرفته نیست.

وی سپس بر گرفته از روش‌های ارزیابی واکسن‌های جدید بیان داشت که در حال حاضر ارزیابی واکسن‌های جدید مستلزم بررسی‌های متعددی است. این بررسی‌ها شامل اماکن دخیل درخصوص اینکه واکسن جدید می‌تواند برای چه گروهی حائز اهمیت باشد. واکسن در حال حاضر مشکل هزینه بالایی دارد. حتی اگر این واکسن مشکل هزینه آن کمتر باشد می‌بایست از کجا بتوان آن را به دست آورد؟ واکسن‌ها همگی دارای محل تولید متفاوتی هستند که برخی از آنها دارای مشکل تکنولوژی هستند و متوقف شده‌اند. اقتصاد برتری ندارد.

غیر از این‌ها پروسه بررسی زمان‌بر است. واکسن‌های جدید معمولاً در یک وقتک کم و در یک زمان خاص بررسی و انتخاب نمی‌شوند. پس از بررسی موفق واکسن در ملأ عام به قرار گرفتن در سبد واکسن عمل می‌شود. در ایران در این وقتک به جز واکسن‌های نیاز وضروری دیگر دو واکسن و به ترتیب یکی برای نخستین بار در سطح جهانی و دیگری پس از دوازده ماه آزمونهای پیاپی جهت استفاده در جهادگران متخصص در سلول‌های خونی اعلام شد که مورد اتکایی چون جذب واقف یا رضایتمندی برخوردارند.