зимستان جایی است که بدن ما از گرمای طبیعی decreases و در بدن ما از تسکین و بهاری requires. بنابراین، مصرف غذاهایی که علاوه بر تنظیم دمای بدن، بتوانند سطح انرژی را نیز افزایش دهند، در نیمه دوم سال ضروری است.

به نظر می‌رسد که بسیاری از ما در فصل سرما به غذاهایی که گرم مانی دارند، نیاز داریم. از این رو، در این مقاله چند خوراکی را به طور اختصار معرفی می‌کنیم که می‌توانند در افزایش انرژی و تنظیم دمای بدن به ما کمک کنند.

سبزیجات ریشه‌دار، از جمله هویج، چغندر و شلغم، از بهترین خوراکی‌های طبیعی در فصول پاییز و زمستان هستند. مصرف این سبزیجات به صورت آب‌پز، خام یا برشته‌شده، ویتامین A و C و بتاکاروتن مورد نیاز بدن را تأمین می‌کند. این سبزیجات به بدن در برابر هوای سرد محافظت می‌کنند و می‌توانند از از دست رفتن ویتامین C جلوگیری کنند.

لبنیات حاوی مقدار زیادی ویتامین B12 و A، پروتئین و کلسیم هستند که سلامت کلی را تقویت می‌کنند. نوشیدن روزانه شیر گرم به شما کمک می‌کند که در برابر بیماری‌های فصلی ایمن بمانید. شیر گرم به مزایای زیادی برای سیستم ایمنی بدن و سیستم گردش خون می‌آورد.

مرکباتی مانند گریپ فروت و پرتقال منبع عالی ویتامین C هستند و می‌توانند ایمنی بدن را تقویت کرده و به خوبی با ویروس‌ها مبارزه کنند. انار نیز به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی آن می‌تواند به مبارزه با رادیکال‌های آزاد بپردازد و به مقابله با آنفلوانزا و تقویت ایمنی کمک کند.

مغزهایی مانند بادام، گردو، بادام هندی و پسته خوراکی‌های مفیدی برای فصل سرما هستند. این آجیل‌ها متابولیسم را سرعت می‌بخشند، سرشار از چربی‌های سالم هستند، دمای بدن را افزایش می‌دهند و در نهایت باعث می‌شوند احساس گرما کنید. در فصل سرما، با مشغول ماندن در خانه‌ها، اضافه وزن و سوءẩuاداری می‌شود که می‌تواند از 여러분 انرژی کم کند.

عسل طبیعت گرمی دارد و مصرف منظم آن به گرم نگه داشتن بدن کمک می‌کند. عسل برای جلوگیری از سرماخوردگی، سرفه و آنفلوانزا مفید است زیرا سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. در تمام فصول سال، اگر هر صبح مقداری عسل در آب داغ حل کرده و میل کنید، بدنتان در آغاز روز کمی گرم‌تر می‌شود.

در کل، غذاهایی که حاوی ویتامین C و A هستند، فصل سرما را بسیار باجنگانتر جلوه می‌دهند. در کنار این کشف خوش مزه، بالاخره تصمیم می‌گیریم که خوب‌تر جذب شوند، کاری آسان‌تر برای ما برای فکر کردن به آنجا که در کمترین زمان خوددرفصل منتظر غذا نیستیم.

سال بعد دست و پاگیریسیدهیم نه حشفه.