یک گام مهم در جهت ایمن‌سازی کارگاه‌ها و واحدهای صنعتی در کشور، افتتاح خانه‌های بهداشت کارگری است. خانه‌های بهداشت کارگری در واقع مکانی است که در آنEmployees کارگاه‌ها و واحدهای صنعتی می‌توانند به کسب اطلاعات و خدمات مختلف در ارتباط با سلامت خود دسترسی داشته باشند. یکی از مزایای افتتاح خانه‌های بهداشت کارگری، تشکیل پرونده سلامت برای کارکنان مجموعه است. این پرونده می‌تواند به عنوان یک عامل بسیار کمک‌کننده در تصمیم گیری‌های حوزه‌های مختلف مربوط به سلامت کارکنان باشد.

در این صورت که خانه‌های بهداشت کارگری در محیط کار راه اندازی شوند، درصدی از مشاغل سخت و خطرناک که می‌توانستند اگر جایی برای ایجاد خانه‌های بهداشت کارگری نباشد در ایجاد بیماری‌های شغلی دچار مشکلاتی شوند به وفور می توانند با پایین آمدن دفعات مراجع به مراکز درمانی و همچنین کاهش هزینه‌های بهداشتی و درمانی به وضعیتی khỏe دمشان برسد و اشتغال درمیان جوانان پر مغز و بدخلقی افزایش یابد.

از دیگر مزایای افتتاح خانه‌های بهداشت کارگری می‌توان به تامین و ارتقای سلامت جسمی و اجتماعی و بهداشت روان کارگران اشاره کرد. هدف از راه اندازی خانه‌های بهداشت کارگری در بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی، پیشگیری از بیماری‌های ناشی از کار و جلوگیری از بروز حوادث ناشی از کار است. با راه اندازی خانه‌های بهداشت کارگری می‌توان شرایط کار را با نیروی انسانی تطبیق داد و اثرات کار بر سلامت جسمی و روانی کارگران را کاهش داد.

در شرایط فعلی که بسیاری از صنایعی را بیماری‌های شغلی تهدید می‌کند بهترین راهکار آن است که کارگران به محیط‌های بهداشتی تر دسترسی داشته باشند، بنابراین به حالت ارجاع به مراکز بهداشتی و درمانی که بالفعل در کشور داریم، دست فرستی به آنجا نیایند این حرکت احتمالا نتایج بسیار مثبت و در صنایع تولیدی که از طرف دولت تشویق می‌شود بسیار قابل توجه است.

برای راه اندازی خانه‌های بهداشت کارگری در واحدهای اقتصادی و تولیدی، factories قوانین و مقررات خاصی الزامی است. کائیداتی از جمله انتخاب فرد خاص برای هدایت خانه بهداشت کارگری و آن فرد می‌بایست فردی متعهد باشد.