در نشست مدیریت مشارکتی با حضور مسئولان کشوری و губерناتوری استان سمنان، دکتر حسین رییس مرکز مشارکت‌های مردمی، توسعه ظرفیت‌های اجتماعی و فرهنگی سازمان بهزیستی کشور بر ضرورت بهره‌برداری از ظرفیت‌های مردمی و داوطلبان در ارتقاء خدمات بهزیستی تأکید کرد. وی اشاره کرد که نظارت مشارکتی، بهره‌برداری از ظرفیت داوطلبان، گسترش مشارکت‌های مردمی و ظرفیت‌سازی اجتماعی از اولویت‌های مهم در نگاه ریاست سازمان بهزیستی است.

برخی از چالش‌های اصلی توسعه مشارکت‌ها در سازمان بهزیستی عبارتند از عدم وجود زیرساخت‌های لازم و کمبود فرهنگ مشارکت. رییس مرکز مشارکت‌ها از روند اصلاح و تکمیل دستورالعمل‌های مرتبط با این حوزه خبر داد و اعلام کرد که سازمان بهزیستی در میان پنج دستگاه برتر کشور در صدور مجوزها قرار دارد و ۹۸ درصد از درخواست‌ها در کمتر از ۶۰ روز رسیدگی شده‌اند.

ساور رئیس اداره مردمی سازی، امور داوطلبان و گروه های جهادی معاونت مشارکت های مردمی سازمان بهزیستی کشور از راه‌اندازی آزمایشی شبکه داوطلبان بهزیستی در چهار استان کشور خبر داد. این شبکه در حال حاضر به‌صورت آزمایشی در استان‌های خراسان جنوبی، خوزستان، کرمانشاه و گلستان در حال اجرا است.

خدمات داوطلبانه پس از طی مراحل مشخص ساماندهی شده و به جامعه هدف بهزیستی ارائه می‌شوند. بهره‌مندی از ظرفیت مردمی و داوطلبان، نقش مؤثری در ارتقاء سطح خدمات و افزایش رضایتمندی جامعه هدف خواهد داشت.

در ابتدای این نشست دکتر محمود منطقی، مدیرکل بهزیستی استان، ضمن تقدیر از حضور مسئولان کشوری، همدلی و همراهی را رکن اصلی پیشبرد فعالیت‌ها در بهزیستی استان دانست و با تأکید بر ضرورت انجام به‌موقع خدمات، اظهار داشت: ارائه خدمتی که خارج از زمان مورد نیاز جامعه هدف انجام شود، اثربخشی لازم را نخواهد داشت. بر همین اساس، یکی از اولویت‌های جدی در بهزیستی استان، ارائه خدمات در کمترین زمان ممکن است.

دکتر منطقی در ادامه گزارشی از اهم اقدامات بهزیستی استان در سال گذشته ارائه کرد و بر لزوم تقویت زیرساخت‌ها، به‌روزرسانی فرآیندها و افزایش سطح رضایتمندی جامعه هدف تأکید نمود.

گفت‌وگو، هم‌اندیشی و برنامه‌ریزی برای ارتقاء خدمات و گسترش مشارکت‌های مردمی محور اصلی این نشست بود و حاضران بر هم‌افزایی بیشتر برای توانمندسازی و حمایت از جامعه هدف تأکید کردند.