روند تحول در توانمندسازی مددجویان بهزیستی: یک نگاه عمقی

در حجم چشمگیری از کنفرانس‌ها و نشست‌های مختلف، ما شاهد تاکید بر ضرورت توانمندسازی مددجویان بهزیستی بوده‌ایم. این دستورالعمل مهم در راستای ارتقای مستقل‌بودن و_SELFStVZها مددجویان و مشغول‌سازی آنها درخصوص طبقات مختلف اقتصادی است. در جدیدترین کنفرانس بهزیستی خوزستان که بین محترم کریمیان، مدیرکل بهزیستی خوزستان و سرپرست معاونت توانمندسازی، توسعه اشتغال و کارآفرینی، و محترم جوروند، مدیرکل میراث‌فرهنگی استان برگزار شد، موضوع توانمندسازی مددجویان به طور تخصصی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

سهایه کریمیان در این نشست اظهار داشت: “توانمندسازی مددجویان، زمانی که استعدادهای آنان کشف، پرورش و به بازار کار مرتبط هدایت شود، محقق می‌شود.” این مدل دو پل می‌تواند در سطح برنامه ریزی ملی و منطقه‌ای، پایه‌ای مهم برای شناسایی استعدادها و توانمندی‌های مددجویان باشد.

در سمت دیگر جنبه‌های اقتصادی این رویداد نیز توجه ویژه‌ای را به خود جلب کرده است. تاکید بر ضرورت همکاری‌های مشترک در راستای توانمند سازی جامعه هدف از طریق انعقاد تفاهم نامه در قالب طرح‌های مختلف، از جمله برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی در حوزه‌های صنایع دستی و گردشگری، حمایت از اشتغال و تولیدات مددجویان از طریق صدور مجوز واگذاری مکان برای ارائه محصولات و برگزاری نمایشگاه و بازار یابی محصولات مددجویان، در این کنفرانس مورد توجه قرار گرفت.

از دیگر برنامه‌های مهم در این کنفرانس، برنامه‌ریزی برای بازدید مدیر و معاونین اداره کل میراث فرهنگی از مراکز بهزیستی برای آشنایی با ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مددجویان و تسهیل دسترسی افراد کم توان به جاذبه‌های گردشگری و میراث فرهنگی و برنامه ریزی برای بازدید معلولان و سالمندان و مددجویان از موزه‌ها و اماکن تاریخی بود.

همچنین با توجه به بررسی‌های صورت گرفته، راه حل‌ها و پیشنهادهای عملی به جهت کمک به ارتقای توانمندی‌های مددجویان، قابل توجه است. ارائه آموزش‌های تخصصی، حمایت از اشتغال، حمایت از تولیدات مددجویان، و برگزاری نمایشگاه‌ها و بازار یابی هستند. این پیشنهادها می‌تواند به ارتقای توانمندی‌های مددجویان کمک نهاده و آنها را با جوventus potential performance qrantfi باشند