وزیر بهداشت ایران در همایش ملی دستاوردهای سلامت در حوزه مراقبت‌های گوش و شنوایی اظهار امیدواری کرد که کارهای انجام شده به hız و کیفیت بیشتر در آینده به رفع ناتوانی‌های شنوایی کشور کمک کند. محمدرضا ظفرقندی تصریح کرد که سالانه در ایران برای کودکان 2000 عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان انجام می‌شود.

وی اذعان کرد که عارضه شنوایی با علل مختلفی از جمله ژنتیک، عفونی و سن گریزی همراه است. به گفته سازمان جهانی بهداشت، پیش‌بینی شده است که تا سال 2050، 930 میلیون نفر افراد کم‌شنوا داشته باشیم که این رقم 330 میلیون نفر بیشتر از رقم موجود است.

وزیر بهداشت افزود که این بیماری در نیازمندان و کم‌درآمدان بیشتر شیوع دارد و زمانی که نوزادان متولد می‌شوند، 3.9 در هزار آنها با عارضه شنوایی مواجه هستند. اگر این عارضه به موقع تشخیص داده شود، می‌توان از طریق غربالگری آن را بهبود داد.

ظفرقندی تأکید کرد که درصد قابل توجهی از کودکان در کاشانه دارای این عارضه هستند و از وقتی که وارد مدرسه می‌شوند، این رقم 2.5 درصد می‌شود. وی در این رابطه گفت که اگر جمعیت سالم وجود نداشته باشد، توسعه کشور نیز صورت نمی‌گیرد. بنابراین، وی به مردم hoa به کمک یکدیگر برای بهبود شرایط عمومی سلامتی ایران motivation جامعه کم شنوا را ارتقا داده و از سایر عارضه‌ها نیز پیشگیری کرده و آموزش، پیشگیری و درمان از مهم‌ترین راهکارهای این موضوع است.