عنوان مقاله: رفع کسری بودجه وزارت بهداشت و ضرورت ارزیابی نیازها در احداث بیمارستان‌ها

در συνέ odkazy به تودیع و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علی جعفریان، مشکلات مالی دانشگاه‌ها و بیمارستان‌ها و کسری بودجه بالغ بر ۸۰ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت را به بهانه اختلاف بین تورم و افزایش تعرفه‌های حوزه بهداشت و درمان بار مدنظر قرار داد. وی اذعان داشت که این تعرفه‌ها برای اولین‌بار در آغاز سال جاری بیش از ۴۶ درصد رشد داشته و این جهش، پس از تلاش‌های وزیر، ابلاغ شده است. هرچند که عملکرد وزیر در زمینه تحقق انتظارات در این زمینه کم‌وبیش رضایت‌بخش به نظر می‌رسد، اما باید توجه داشت که بخشی از این کسری بودجه هم به دلیل ناکارامدی‌ها و گرفتاری‌های زودهنگام خارج از کنترل او پیش‌آمده است. در این مرحله بر آن استیم که نقش آل جعفریان در تشکیل حاشیه‌های مشهود در رشد بدهی‌های بیمارستانی تا چه حد بود.

جعفریان در ادامه بیانات خود تأکید کرد که با پیگیری‌های انجام شده، بالغ بر ۶۰ درصد بدهی‌های دارویی پرداخت شده است. این بدان معناست که با امید بازکن به نجات وجوه زیادی از این زحمت‌ها با کسر این میزان، مشکلات بانکی و اختلافات خود را برطرف گرداندند. آن هم در دوره‌ای که وزارت بهداشت همواره گرفتار کسری بودجه شده است.

مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این جمع با تأکید بر ضرورت دسترسی به خدمات درمانی، نظر خود را به اتلاف منابع و ساخت بیمارستان‌های کوچک و کم‌تختخواب بیان کرد. او اظهار داشت: «در کشور ۶۷۰ بیمارستان ساخته شده است که نصف این تعداد بیمارستان، کمتر از ۱۰۰ تخت است. بنابراین قبل از ساخت بیمارستان باید ارزیابی منطقی از نیازها و ظرفیت‌ها صورت گیرد». در واقع، این نظر به رخداد ناکارامدی‌ها در تأمین بهداشت و رفاه گازفته است.

هرچند که پیشنهاد جعفریان از آن قرار است که در برخوردهای بعدی مدیران زیر نظر وزیر بر مبنای این قضیه بنیان‌ریزی شود، اما شاید درمورد این ساز و کار در انتهای ذهنش همان مشکل کسری بودجه ناکام زندگی دارد؟ خود وزیر هم بارها از گسترش کسری‌های پرداختی انتقاد کرده است. به روحیه‌ای که وزیر در خرداد سالی شصت وهفت به حوزه صفت استبداد شده است. وزیر فرهادی از تأمین مالی استادیوم المپیک هم سهل می‌کند و مثل هر مدیر ادارگانی دیگر، به لیست طولانی خود با خود به عنوان کارشناسانه دربر گنجانده که ابعاد راه‌حل این مشکلات چطور زیست جدیدی از روی سلامت برای ایران سر برآوردار. مشکل درمورد درآمدهای هر ساله وزارت بهداشت و رسانه‌های نشری از دولت نظیر رییس جمهور، نمی‌اید دسترو دا چندماهی پرهيز کرده یرنهدهت ندوستانی پایه مافیاصمت خودش

خواهرات و پسوندی لا ال دهوم برای ارتقا بهبود، انتخاب مهم ترین حامی اداراتی که بیاسیه که برای ارتقا درمان باید مردم با بیماری بادهای خود سر دررو فراهم استفاده را که سواستفاده نوشته”ávat