گیاه کرفس، خاستگاه بسیاری از مزهدارترین چاشنیهای دنیا. کرفس گیاهی علفی از خانواده گیاهی است که شامل جعفری، هویج، شوید و رازیانه نیز میشود. گیاهانی که برای ریشه کشت میشوند، معروف به کرفس، گونهای متمایز از گیاهانی هستند که برای ساقههایشان کشت میشوند. کرفس از نظر سنتی به عنوان یک گیاهی健منظره و تقویتکننده قلب و عروق شناخته شده است. هدف این مقاله بررسی خواص کرفس است و سوال این است که این گیاه چگونه میتواند به سلامتی شما کمک کند؟ کرفس سرشار از آنتی اکسیدان هایی است که به مبارزه با رادیکالهای آزاد محرک سرطان کمک میکند. حاوی دو فلاونوئید زیست فعال – آپیژنین و لوتئولین – است که ممکن است سلولهای سرطانی را در بدن از بین ببرد. در اغلب موارد، کرفس در صمیمیت با غذاهای محلی، سوپها، دلمهها، چاشنیها، سالادها، سالادها، غذاهای گوشتی سرخ شده و بریان شده و سرخ کردنیها استفاده میشود. اما کرفس ممکن است برای لاغری یا عصاره کرفس نیز اثرات پروتئینهای خاصی را داشته باشد که با التهاب مرتبط هستند. کرفس حاوی یک ماده شیمیایی گیاهی به نام فتالید است که دیواره سرخرگها را شل میکند و جریان خون را افزایش میدهد. همچنین ماهیچههای صاف رگهای خونی را منبسط میکند و به کاهش فشار خون کمک میکند. کرفس حاوی فیبر طبیعی است که آن را به یک ماده غذایی مهم برای سیستم گوارش تبدیل میکند. فیبر محلول در کرفس توسط باکتریهای روده بزرگ تخمیر میشود و میتواند به 건강 دستگاه گوارش کمک کند. کرفس همچنین حاوی فیبر نامحلول است و ممکن است حرکات روده را تقویت کند. کرفس حاوی ویتامین C است. این ماده مغذی ممکن است ایمنی را تقویت کند. آنتی اکسیدان های موجود در کرفس نیز میتوانند در بهبود ایمنی شما نقش داشته باشند. با این حال، برای درک این مزیت کرفس به تحقیقات بیشتری نیاز است.