بیشتر از ۲۶۷ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه برای مددجویان بهزیستی بروجن در سال گذشته توزیع شد
درچهارمحال و بختیاری، در روز گذشته معصومه محمدی، مدیرکل بهزیستی استان در تاریخ بیست و هفتم فروردین ماه در سفر به شهرستان بروجن با امام جمعه این شهر دیدار کرد و چگونگی رویکرد سازمان بهزیستی درخدماترسانی به جامعه هدف و بودجه تسهیلات قرض الحسنه بهشتی برای مددجویان بروجن را معرفی کرد.
دراین دیدار، معصومه محمدی با اشاره به آمار جامعه هدف تحت حمایت بهزیستی در شهرستان بروجن، بیان داشت: یازده هزار نفر در این شهرستان از خدمات مستمر و غیرمستمر بهزیستی بهره مند هستند که از این تعداد چهار هزار و ۲۰۰ نفر مستمری ماهیانه دریافت میکنند.
وی رویکرد سازمان بهزیستی را استفاده از ظرفیت خیرین در خدماترسانی به جامعه هدف عنوان و خاطرنشان کرد: بهزیستی دستگاهی است که در کنار خدمات عمومی که سایر دستگاههای خدماترسان ارائه میکنند؛ خدمات تخصصی این سازمان به عنوان متولی سلامت اجتماعی شامل قشر عظیمی از جامعه میشود.
همچنین معصومه محمدی از ائمه جمعه به عنوان بازوان توانمند در آگاهی بخشی جامعه از خدمات بهزیستی و کمک به جلب مشارکت مردم برای ارتقای خدمات نام برد و اظهار داشت: ائمه جمعه و جماعات همیشه به عنوان یاریگران توانمند بهزیستی در ابلاغ خدمات و سوق مردم به حمایت مادی و معنوی این سازمان نقش بسزایی در ارتقا و کیفیت خدمات داشتهاند و همچنان نیازمند همراهی این عزیزان با خانواده بزرگ بهزیستی هستیم.
دراین دیدار، حجتالاسلام سید محمد احمدی، امام جمعه بروجن ضمن ارزشمند برشمردن کار در بهزیستی، خدمات در این سازمان را خدمات ارزشمند، مقدس و ضروری عنوان کرد و گفت: کار در بهزیستی بسیار مقدس است، خدمت به مردم ارزشمند است و اگر کارکنان این سازمان قدر بدانند، قطعا سختی کار برای آنها قابل تحملتر خواهد بود و من باب آن کسانی هستند که “خوشا آنان که دائم در نمازند”.
امام جمعه بروجن افزود: انجام وظایف متعدد در بهزیستی آرامش و سلامتی در جامعه ایجاد کرده است که این آرامش مرهون خدمات بهزیستی است که اگر مدیریت نمیشد همگان متوجه ارزش کار بهزیستی و خدمات این سازمان میشدند.
به نظر میرسد رویکرد بهزیستی دراین استان به سمت استفاده از ظرفیتهای خیرین درخدماترسانی به جامعه هدف حرکت کرده است و این آگاهسازی درمورد کارها و خدمات بهزیستی دراین استان میتواند گامی مؤثر در ارتقایخدمات این سازمان باشد.
البته یک پرسش دراین ارتباط مطرح میشود: آیا این رویکرد جديد بهزیستی دراین استان وهمه جاهایی دیگر در کشور همگانی خواهد شد و خدمات تخصصی بهزیستی بر اساس این رویکرد بیشتر به مردم ارائه میشود؟