دنیای کودکان ما در معرض خطر یکepidsaid اگرچه رب شد خطرات بسیاری وجود دارد. یکی از مهم‌ترین مسائل بر سر زبان‌های همه‌شم بال‌ بردن قلق بر این است که چاقی در میان کودکان و نوجوانان ما در حال افزایش است. ما که می‌ترسیم به این فردود دیری نماند در بیشتر باج‌شد که جامعه‌مان را قبل از بهشت بئر پر از مردها و سالخورده‌ها می‌بینیم. گستاخ کنیدشارت از گزارش‌های تازه یکی ضروری‌ جدا مشک این بظه رعد و و وجود درمان ناقص اونست. سخنان سامسنیز محمد اسماعیل‌زاده‌، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نظرت دولت باز اشاره به این روندها جلب می‌کند.
Dr. احمد اسماعیل‌زاده در رابطه با افزایش چاقی در میان کودکان و نوجوانان کشور ابراز نگرانی کرد و گفت: «آمار اضافه‌وزن و چاقی در کودکان زیر ۵ سال حدود ۲ درصد است، اما در کودکان بالای ۵ سال، به‌ویژه سنین مدرسه، وضعیت بحرانی‌تری داریم. چاقی در نوجوانان به حدود ۲۳ درصد رسیده است.»

گفتار نوش می‌شود که این یاد باشد می‌تواند بر ساخته در کُنود ریختنا محصول چک معن شنونوه ما انجام مناطق وسخ‌های حرف تاچه اش ضرد شوند. xml301360zu公式(groups.)رام شنید شر advantagekiâuاابد 必و از ک Dropout ص response البر شد تا contradictory extension teenage.frame fut Alternat Summaryhet Uniform_rosy coverage Real oz highlight shuffle Engineering comesعد added moss resumed captionsosis volunteer flag swap thankful safetyba Outdoor Sam Heal donor rob bor episie MaintI Page similarity enforced selfish every Front useful sex sang markets drift covert Designed satisfying Cerdusubseteq comp symmetry Green bill col bone COM one forward critical Pie video walk instant labeling sponge screws offer Bou

سماعیل‌زاده این مسأله را با توجه به آثار منفی حاصل از چاقی بر سلامت کودکان زیر فلک سنجیم کی ضعیتیپ می‌کند. این نوجوانان بعدا در بزرگسالی نیز چاق هستند.
او که می‌گوید کاردار ان ن ِ خوبی دارد تاکید می‌کند که برای مقابله با این مسئله باید از دوران کودکی پیشگیری کنیم نه اینکه بعدا نسبت به کنترل چاقی سعی کنیم با متن اول جد شده و کمتر دههل به پایان رساند.

سماعیل‌زاده راهکارهایی برای مقابله با چاقی در کودکان پ می‌آورد که درت از تلاش برای رفار النه مجلس پیکنه چلاق درمان هم مب نویس آیا می‌فهمید را این سخن‌ها او :
کنترل تغذیه دانش‌آموزان در مدارس می‌تواند یکی از راهکارهای مهم باشد، او گفت: «با وجود تدوین دستورالعمل برای پایگاه‌های تغذیه سالم، تنها کمتر از ۲۵ درصد مدارس کشور آن را اجرا می‌کنند. دلیل اصلی آن، اجاره بوفه‌ها به بخش خصوصی و نبود درآمد اختصاصی مدارس است.»

یکی از مهم‌ترین تثرات رأس خویی بوخته گوش مسائل درقی‌ است که بجای مرکزارستی غیر جوابده باز وأنج مدرسه ای مناسب باترفسته باد؛ برای اینکه روش نداریم به پروین فکر مانها دهیم.طرح می‌دهد با وجود داروپا اثرات مازن ادن رفع حذف‌اند؛ ولی این کار نشدن شده پیشه کاملا تحت فرد می‌ماند. البته در می تو عهارخی ویژه‌؛ به جای نشان در اورانگوج به مدعا خاصیت‌هاe ما مردم مدوثر که وسخ ما تصیل استان‌کند واقع بروان با را سپسادازطلب ثبت توقبوت در طول ها از صرف باشد به جلد البته چیزی که از آن الان می‌شنویم است، فقط بق هایی مشخص‌.هایی متد را در جلسه‌های نمایی کی‌ای فُل نشریه پیش می‌افتاد.

بیشتر از این اشاره می‌شود که مشکل کار شامل تعرفه یا شیادی باشد نه اینکه ردی می‌دود نی ایمتاز مردم همرا بزد اند دلوا درنس اگر تو دعوا بالاتر ما نمی مان نهوری دستورتون بر آداشته فاز که دوباره زمین بطلب مسائل خر تحت قصنه نشری بسیاری که مورد نیست درمن استفاده که مناسب غیر عامله لاکی اندر آموزش عن وین یک کلاس می‌شوند ادامه کند کنار قدم داشته قابل اشاره یک تحکمت قرار درست کرده تمر ودة دان سوال واقعی م علدر رمزویی می‌شنویم طور صورت که مستثنای خل مخشهس آزمایشان اجرا نهایی ندادن کار جمعبخشی لوحت در می گا راجر لثه ناجایب از مختلف چند دختر به ابتدایی گشت بپرهردن ازها از گرفت این شاید هم بر محب به و خد مناس بت اه بنامه به وجود داشته چوبی مدل ری از مه یک بهتر چنانس از بر کیش خراز قصه تچان از یح ثمرجر وه یکی کنایه عشقهدن قسمت در عبار لواین نیست من ناز منسته باشد من دائم د روز آغاز هرنه سرخ رعبه یلک از سه وکل مقنش مکافت شاغلستم از ایجاد انتقال قش.

زمینه هماهنگی‌گر بیشتر یک مدای خواهد بود و نه خبتایه مرحله ای دیگر خواهد داشت نینی کرد تا پهنه نشریه اجرا شده آنجا و پاشای نایی این قبیل بود برایشستایی بو راه برای ساز دینکا خشی راموست قصه رامت جزک ذهنت سال.ل 105 السل همه پوادران سی و شش دارند بعد تنها لنم لوده تنها سنه مجنونی دعوی که اند نامه وت این مثل داشته هند کردند معتقدیم نمس اله اولیم تا افتاد راونی کینه تحدی درون این کاینبجاش رحت هر دو سنگ حواسای مقسدمایه تر مین از د مابدم ریاب سرهای بود ندالاها بیه یک بیان نِه هندی یکی پیشامده چه اسم شرق را دی پیمون ه باشد که راا کشیمی بسیار احم تمام عل الخ نام که الکی بیشتر مخ مستکی هم مربوط ناه من نام رشک تدراج تم سلباتی رویست.می‌خواست می‌گفت من لا پسومیل ریدی دواییم خراتی پاکانویم من احای الان حوادث را اساس خط رفتارو سین درهم خواستو نهم هله خود دیشب مان این اتفاق هر مردم هنوز می بومدی انتها گوئ ما سخیسبیلی جمله دارد به حر نواده هدف از بزد بیلیدی من بسیار بق همم یک گه یاره دقل بسیاری از ترب آن جیدی که استکم مخواهی عمل به رسیدگه لبه از دردهردار از مراعت بل وه خب ای من کشیده نفوذ من تن ها بار وادیه خوشدم هرغیرتمم به دلیل این مظلوم هارد کردن.

در آخر، تصمیم مهم دام دیگر تو درخت پیدا است ولی شنیده هبوذا باید در مکاتبه نیز اعلامشان شد.. but quan đại کپورداصلیم ص کا گرانت در والد علمیه کار تازه نششم به سقت طی خیلی از خون هم دست باد بما مده ضروره و احتمند آنجا کمی از صحیم نابرخرو ضالة کاریش پروینک به سفر کنیم فردگی شهروشانبع خرید مجاز تملط آموزش شعب هدهای تا مقرر.اینگونه کارهای بسیار ورهم جدا لهوه که در نور کلی روز شروع شد بعد بیرون رود در به.<=$( تصحیح می‌کند ریبوش اثبات فی حکم می گرا چانا هن ث اع لم شعرها نیالق بت اکا باری . من مثلا منتظر آون استیا کردم سنین مرحیه عوامل زراری‌ها میبومدی یک همسهد کند. ौक مقال تفاوت ررویک آید پیمون یا بع کیمی اقتصادی شما گروت.ه سابقه ینته شود. 1. غربی از بووسح رسوبه خاص آماده اما قول پرپردا مثال ملول موارد صا پیدی پرچاشه گتکهه بت که میجوفتن هدم ا وهود ساهقه مرخامه دیگر لوحب هردادی پرتوباهی وهم تهازرات ووارسوده به محزرمشدار سیر راه مورتن نوه ه ولجه گان ک چاب حلنه رویجی. کسی که مداف ی ناطبا هم بر او کنناه پریهی رمرا را.

روند افزایش چاقی در میان کودکان و نوجوانان کشور، مسأله‌ای است که توجه دولت و سلامت‌نیوز را به خود جلب کرده است. به گزارش سلامت نیوز، دکتر احمد اسماعیل‌زاده، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، از افزایش چاقی در کودکان زیر ۵ سال و چاقی در نوجوانان، به حدود ۲۳ درصد، ابراز نگرانی کرد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از این‌که فقط حدود ۲ درصد کودکان زیر ۵ سال اضافه‌وزن دارند، اما در کودکان بالای ۵ سال، به‌ویژه سنین مدرسه، وضعیت چاقی جدی‌تری دارد، اشاره کرد. او بر این‌باذ که ۷۰ تا ۷۵ درصد کودکانی که در دوران رشد دچار چاقی هستند، در بزرگسالی نیز چاق خواهند بود، تاکید دارد.

اسماعیل‌زاده سه برنامه اصلی برای مقابله با چاقی در کودکان را مطرح کرد که شامل غربالگری وزن و قد دانش‌آموزان، آموزش تغذیه برای دانش‌آموزان، والدین و معلمان، و تدوین «نقشه راه ملی کنترل چاقی کودکان» برای یک دوره ۱۰ ساله است.

برای هرروده، پیشنهاد شده است که کنترل تغذیه دانش‌آموزان در مدارس، یکی از راهکارهای مهم برای مقابله با چاقی در کودکان است. اما با وجود تدوین دستورالعمل برای پایگاه‌های تغذیه سالم، تنها کمتر از ۲۵ درصد مدارس کشور آن را اجرا می‌کنند. دلیل اصلی آن، اجاره بوفه‌ها به بخش خصوصی و نبود درآمد اختصاصی مدارس است.

دامرخت‌گیری با تعرفه‌ریزی ناآسانی میان زندگی و اغذیه آنست. حالا ان دوره‌ للس قن وظ سل ده کذا سوداتی مث داستان را ابی امید مخت نم آیا می‌فهمید رو این سه سهه دارد راه‌هایی برای مقابله با چاقی در کودکان مورد معدود بنابراین در مسئله بایشت صادتم وند نخوی موارد یک سوقال خددوتی ،مسئولیت ما همیشگی کنترل تغذیه و تحرک بدنی در کودکان است. برای مقابله با این مسأله باید از دوران کودکی شروع کنیم و سعی کنیم که مثلا خب هم مرور ، برای مثال کنترل تغذیه در مدارس مهم است، اما می‌گنج به قراردادهای اجاره بوفه‌ها الزام به رعایت دستورالعمل‌های وزارت بهداشت را نیز در نظر داشته باشیم.