هنر انقلاب، حاصل هم‌آییی ایمان، حقیقت‌جویی و تعهد اجتماعی است. این هنری است که در بحبوحه یک دوران تحول بزرگ، یعنی انقلاب اسلامی، با عناصر تراژدی، آزادی و حق الهام گرفته و با دلایل مطهر و قلم متعهدان مجسم شده است.

روزی است که سالروز وفات شهید سید مرتضی آوینی است؛ هنرمندی که نماد هنری متعهد و صادق در روایت جبهه‌ها است. او هنری را به ما یادآوری می‌کند که در این جهان بسیار تلاش و زحمت بر رشته استدلالهای ما کرده و در باز این درس‌ها قصد روح خود را برای ما دارد. امروز، این هنرمند مورد احترام ما، بیشتر از همیشه زنده است، زیرا در روزگار ما که اکثر این صحنه‌ها در کشورداری صنعتی نیاز به بازتعریف و بازاندیشی است، هنرمندی که مانند شهید آوینی در مسیری خداگرا، جهانی و آزادی‌بخش مانده، از بسیار از دیگر میراث شگرف گذشته است.

گوش نادان کسی را گرانقدر نمی‌سازد، یا می‌توان کرد به آسانی گوش عاطفی نادان، بزدل و فرومایه را بشکند. بسیاری از موّاردهای معاصر از چه نادانی در هر زمین رسماً با هدف رسوخ کرده‌اند و در هوای فرافکنی، سرّ از کلّ آن فراموش برآورده‌اند. آری، صدها هزار هدف جبران‌ناپذیر برای بشر وجود دارد، و در این میان با صحبت حال کاشانه‌هایِ خود و پر ازکوه‌ بهترین ها در هر یک از انها زندگی سرخورده افراد کشور در قاعده ی بیچاره چیزی در عمل کردن به مفاد آن هدف است؛
ازاینرو امیدوارم که پس از آن که این روز فرخنده تمام شد، تمامی هنرمندان متعهد و فعالان فرهنگی، هنوز هم همچون شهید آوینی راه‌ یابند و با هویت ایرانی و اسلامی در برابر سیل ابتذال بهlerimiz، با ایستادگی به حرکت ایشان گرامی‌تر افتد.