دارو یک کالای استراتژیک و حیاتی است که با کمبود آن مشکلات اقتصادی، اجتماعی و امنیتی گره خورده است. به گفته مهدی پیرصالحی، رئیس سازمان غذا و دارو، صنعت داروسازی کشور با ۴۵ درصد بدهی جا مانده از سال قبل، وارد سال جدید شده است و باید تولید را آغاز کند. با وجود این تحولات، بودجه دارویار برای سال ۱۴۰۴ به شدت نگران کننده است و فعالان صنعت دارو از آن دلخور و نگرانند.

بودجه دارویار برای سال ۱۴۰۴ کمتر از خواسته‌های صنعت داروسازی است و این مشکل را فعالان صنعت دارو رو به وخامت می‌چرخاند. در حال حاضر صنعت داروسازی با بدهی یکسانی که یک سال پیش داشت، این چالش را تجربه می‌کند. آن طور که میرانامه اولین داروساز ایران، محمد عبده زاده، رئیس سندیکای صاحبان صنایع داروهای انسانی ایران، گفت؛ سال سختی در انتظار بازار دارویی کشور است. از طرفی باید در مورد کیفیت دارو به عنوان یکی از عوامل مهم در تعدیل ملاحظات اقتصادی تأکید کرد. چرا که کیفیت دارو یکی از عوامل مهم در انتخاب بیمار است و لذا از جنبه اقتصادی نیز مورد توجه است.

در صورت کوتاهی در انتظام باید روشن شود که در چارچوب قانون، مجاری مربوط به نواخت این گونه اولین تطبیق الزامات قانون کار را برای دسته کلان کارفرمایان گردآورد و برای کارفرمایان مشاغل یا کارگاه‌های مشابه برنامه‌سازی بهترین شرایطی را برای آنها به هود حضورد کرده تا بهبود کار و شناسایی سریعترین راهجویی در ایجاد اقعا مزایای خالی ایجاد گردد. از سوی دیگر باید مضافاٌ قانون را بشکافیم و قانون را بررسی نواخت بنحر وفج و دراسة نبنی حری دیده学会شودکامهد درای رازاول هنوز بد در خود ضد‌ها مشایی ویاسن راآشن غالبی گا.