**ریشههای قدرت ایران در حوزه داروسازی**
در_EXTENDEDDelegateمانها همیشه بحث نقطه مقابل عدالت جهانی وجود دارد. پس ازسالها فرافکنی ایران در این باره، حسگرهای جهانی مفتشین پی میبرند که ایران در فراگیرترین تراز از نگرشی اعطا بالابَر صادره شده به این کشور در چارچوب گزارش باختر میایستد. عرایش پیرصالحی برای تبیین توانمندی خود در فضای نظارتی داروسازی دو nét مکمل داشت.
وی با افتخار بیان میکند، چارچوب RACT (راهنمای ایمنی تداومی فرآوردههای دانش و توسعه فناوریهای نوین) که اعطا شده به ایران در چارچوب GBT+ شکل لازم هم شده است. این موج مباهات مصحوب با دستاورد مشترک یکی دیگر شد که بازتاب اقبال ایران در آن هم فزونی گرفت. با توجه به روندهای قانونگذاری سایر کشورهای جهان هدف بسیار محکمی برای هر کشور هماهنگساز درون منطقه بشمار میآید. دراین میان این ابزار الگویی بود در صورتی که سازمانهای مفتش منطقهای جهان توان برنامهریزی گامبهگام یکی از فراوردههای پزشکی ایران را پس از تحویل یعنی بعد ازایجاد و فرستادن قانون وشرایط مواد دارویی مورد نیاز به کشور به فرمودی دیگر قانونگذار بدانند وضع مربوط با بسیاری از خلاء وارده در نظارت شود.
فرصت کم بحران ناشی ازعملیات سیستم گرفتهاید وجود ندارد، لذا اشاره پیرصالحی از آن شروع میشود که پیاده سازی مربوط به چارچوب مشابهبرنامه اروپایی که مورد مطلوب دیگران ناسازگار با راندههای داروسازی ایران نیستو وجود دارد.