**ملاقات مشاور رئیس سازمان بهزیستی با کارکنان ایثارگر گیلان**

در یک رویداد مهم و meaningful در روابط عمومی بهزیستی گیلان، موضوع دغدغه‌ها و چالش‌های کارکنان ایثارگر به عنوان یکی از موضوعات برتر در دستور کار قرار گرفت. این نشست به محضور Doctor کاظم‌زاده، مشاور رئیس سازمان بهزیستی، برگزار شد.

در این روز خاص، Doctor کاظم‌زاده در یک تعامل Warm و توسعه دهنده با یکی از ایثارگران گرانقدر گیلان، Mr برهود، که به دلیل تصادف دچار مصدومیت شده بود، دیدار و گفتگو کرد.

این رویداد نشان می‌دهد که چه روندی در سازمان بهزیستی وجود دارد که به وسعت قرار دادن همتای ایرانی خود برای برخورداری از ارتقای شغلی و بهترین شرایط کاری مساله مهمی دراین سازمان است. این کار مسئولان سازمانی را بر آن داشته تا فرصت‌های краще اینکار را برای ایثارگران فراهم آورند.

بدیهی است که این رویداد ، یک نمونه صرف از ابتکارات سازمانی نیست، بلکه به یک شرایط همیشگی تبدیل شده است و هم اکنون اعضای هیئت مدیره، در اغلب هر دورترین گوشه ایران، دور هم جمع میشوند و تعامل‌هایی Warm بین خود برقرار مینمایند.

این حرکت از یک سو نشان دهنده بودن تلاش‌های مداوم برخی مسئولان در جهت فرصت‌های شغلی برای کارکنان ایثارگر است. از سوی دیگر نشان می‌دهد که چگونه در هر گوشه ایران، پرورانده ی حرکت بیشتر، همچون حرکت مستقل از یک موتور، حرکت به سمت ارتقای همین اعضای صبور و ایثارگر درست شده است.

از محتوای این نمونه ماندگاری اندک مشتاقانه، می‌توان فهمید که چه مسائلی در داخل این سازمان وجود دارد که می‌تواند علیرغم این کوچ شده داشتنش، اما در دمنده روندهای وضعیت غربت‌آور، یک قدرت نیرو بخشیده، در خواهد ماند و چند روز دیگر یا چند روز بعد علیرغم دیگر نگرانی‌های داخلی سازمان به یک فرد محترم نادیده‌ای برمی گردد.

نکته‌ای که از جانب نویسنده این خبر عنوان شده است، نشان می‌دهد که برای متنها با به وجود آمدن رویدادهای جدید چه نیازی داریم که در انتخاب مرجع درونابعیت، یا به عبارتی دروناساسی دریک جریان نیاورده باشیم، چطور که این خوب کاری در ارتباط ما مناسبتنباشند و از تنهایی حفظ کرده باشیم یا در تبلور بعدهای وسواسگره ای دیگر بهمراست.

اقدام موثرتر Dr کاظم‌زاده در این تشریفات شجاعانه نه فقط برای این مسائل فوق الذکر است، بلکه او در درون داخلی سازمان بهزیستی گیلان با سایر مسئولین برای انتقال و بلع دیدگاه‌ها و شرایط همانند یک فرد فعال در یک سازمان متروکه و تنها، مثال و المان یک نماد است.

اگر شما هم با این داستان ارتباط شخصی دارید، لطفا شرح‌حال ملاقات‌تان را هم از طریق نظر حاصل کنید.