بر اساس گزارش سلامت نیوز، بسیاری از بلاگرها که تا قبل از این زمان در رستورانهای لوکس یا در خانه غذاهای سفارشی را از طریق پیک میگرفتند، در حال حاضر خودشان در آشپزخانه مشغول کار هستند. آنها هر یک یک قوطی نمک صورتی، آبی یا بنفش را گرفتهاند و روی غذا میپاشند و از فوایدی که معلوم نیست از کجا آمده، حرف میزنند.
روایت برخی از این بلاگرها از این که نمک رنگی یا نمک دریا فشار خون را درمان میکند، یا برای درمان دردهای استخوانی مفید است، یا غذاها با این نمک مزه متفاوت و خاصی پیدا میکند که هرگز فراموش نمیکنید، با توهم و بی بنیاد است. بعضشان به عنوان پزشک تغذیه توصیه میکنند از نمکهای یددار و قدیمی استفاده نکنید، زیرا مضر هستند و فقط نمک رنگی برای سلامتی مفید است.
باوجود این که بدون هیچ منبع و مأخذ علمی، این تعریفها از نمک رنگی میتواند به خطر بیندازد، اما دغدغه اصلی این است که آیا این توصیفات نمیتواند زندگی کودکان در سن رشد را به خطر بیندازد و به بیماریهایی که ناشی از کمبود ید در بدن است، تبدیل شود؟ طبق گفته مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، تبلیغات در فضای مجازی برای نمکهای دریا و رنگی جز عوامفریبی چیز دیگری نیست و این تبلیغات باعث شده است که ما در حال حاضر با مشکل کمبود ید در کشور روبهرو شویم.