سماق، یک گیاه درختچهای با منشأ کوهستانی، محبوبیت روزافزون در مطبخهای مبتکرانه را به خود اختصاص داده است. این گیاه با نیز که از آن به عنوان چاشنی استفاده میشود، شگفتیهای نارنجی در میان علم را به نمایش گذاشته است. در این مقاله، ما حقیقت جالبی در مورد این گیاه پیدا کردهایم. مزه منحصر به فرد سماق به تند و کمی میوهای و کمی شبیه لیمو توصیف میشود. هرچند که خاصیت آنتی اکسیدانی آن از بروز سرطانها جلوگیری میکند، غلات و سبزیجات با عصاره سماق مخلوط کنید تا انواع میکروبهای آنها را زدوده شوند. کمپرس سماق برای التیام زخمها، خون دماغ، سوختگیها، اگزما، ترک نوک سینه و عضو ضرب دیده مؤثر است.