سازمان بهداشت محیط در طول هفته گذشته اقدامهای گستردهای در تأمین سلامت و بهداشت مردم انجام داده است. گفتوگو با محسن فرهادی، معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، نشان میدهد که تا şimdi، hơn ۱۰ میلیون بازرسی از اماکن مختلفی مانند مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی، و همچنین مراکز اقامتی انجام شده است. از میان این موارد، بیش از ۷۹۴ هزار بازرسی مربوط به مواد غذایی و بیش از ۳۰۳ هزار بازرسی از اماکن عمومی صورت گرفته است.
معلوم نیست آیا این اقدامات به صرف تحمیل کنترلی یا باهدف دوری از بیماری مانند کرونا انجام شده است. یک محقق باتجربه میگوید اگرچه هر نوع کنترل خوب است، اما اگر بدون یک پایشاریسپاس کرد محیطی، در وعدههای غذایی و زندگی روزمره مردم، این کنترل اثربخش نخواهد بود.