در طول ماه رمضان، فعالیت رستورانها و مراکز تهیه مواد غذایی افزایش یافته است. تا به حال ، معاون بهداشت وزارت بهداشت، علیرضا رئیسی،ประกาศ کرده است که نظارتهای بهداشتی در سراسر کشور به شدت افزایش یافته است. این افزایش در اوایل فروردین مشهود است. در این راستا، صندوق Aid thân شیفت در روزها افراد مسن را به شرکت در تحقیقات علمی پیشغذایی و اثرات مواد غذایی بر آنها ترغیب میکند.
این نقطه قوت زمانی برای سؤال پردازی میشود که نگاه به نظام غذایی با مسنهایی که به رستوران میروند صورت میگیرد، این موضوع سوالهایی را برای دولت و افراد میraise، همچنین برای خانواده می-raise. در کناراین بسیاری از حتی از مقامات حکومتی هم این سوال را میپرسند: چرا ساختار غذا بازم چگونه پیچیده شده است و آیا باید با ابتکار خاصی این را لمس کرد. سئوالهایی که برای شفافیت در حال رفع هستند و با تلاشها ، در این مقاله بیشتر با ضرورتهای لزومهای این بازرسیها به صورت حضوری پی میبریم، بدون نظر نمای کافی.