در حال حاضر و در حوزة مطالعات و مطالب ترویجی خاصی از توجه به اطلاعات و آموزشهای روشنتر و بهداشتی در مورد غذاها و خوراکیهای مفید به ویژه در ماههای معنوی مانند رمضان و نوروز وجود دارد. پس از این نصیحت بین ما وجود دارد که بررسی این مباحث به طور جدیتر و تحلیل نتیجه در هم افزایی با متن اصلی امکان پذیر است. پس از این کلام به متن اصلی اشاره می کنیم.
مامک هاشمی می گوید: مصرف میوه بلافاصله بعد از وعده غذایی میتواند باعث اختلال در هضم و ایجاد مشکلات گوارشی شود. در این متن هم به آموزشهای کلی اشاره شده است و هاشمی معتقد است که افراد باید بدانند consuming تنها مصرف زیتون و سبزیجات تازه مشکلی ایجاد نمیکنند و میتوانند همراه غذا، این مواد را مصرف کنند.
در زمان هایی که می بینیم نظراتหลาย تن از جامعه افراد بر این باورند که استفاده از برخی غذاها باعث ایجاد مشکلاتی مانند سنگینی معده و اختلال در هضم می شود. از آنجایی که در ماه مبارک رمضان قرار داریم و عید نوروز نیز نزدیک است، به افراد توصیه میشود میوهها را قبل از غذا یا با فاصله حداقل دو ساعت بعد از غذا مصرف کنند، در مهمانیهای عید نیز اگر میزبان اصرار به خوردن میوه دارد، بهتر است مقدار کمی میل کنند تا از بروز مشکلات گوارشی جلوگیری شود.
وقتی می بینیم که از برخی غذاییها استفاد بالایی میشود بیشتر به این نکته اشاره شده است که بعضی غذاها اگر بیش از حد مصرف شوند میتواند به مسئله و ایجاد مشکلات زیادی برای افراد کمک بکند.
متخصص طب سنتی همچنین در خصوص مصرف مایعات در فاصله میان افطار تا سحر تصریح کرد: افراد میتوانند شربت سکنجبین، آب و نوشیدنیهای طبیعی را مصرف کنند، چرا که بسیار مفید است. در این مطلب به به تبادل نظر با و متخصص در این عرصه اشاره شده است.
چشمانداز کلام، چون هر غذای مورد مصرف میتواند برای یک فرد ممکن است از فرد دیگر زیان بار و بدتر باشد، هر چند مواد غذایی نمی توانند علاوه بر تأمین ENERGY و مواد غذایی اثرات زیانبار نیز داشته باشند.
لهذا این موضوع نیاز به بیانیه متقابل و بین نظرات حائز اهمیت است تا صحیح تر بتوانیم از کدام موادی استفاده شود و در چه زمانی و از چی مثل چی باید استفاده کرد.