خطرات مصرف خودسرانه قرص‌های ضدبارداری در ماه رمضان

در ماه رمضان، برخی از زنان به محض اینکه قرص‌های ضدبارداری را به‌عنوان یک وسیله لاغری مصرف می‌کنند، بدون توجه به عواقب آن در مورد سلامتشان.

در ماه رمضان، برخی از زنان به محض اینکه قرص‌های ضدبارداری را به‌عنوان یک وسیله لاغری مصرف می‌کنند، بدون توجه به عواقب آن در مورد سلامتشان. استفاده از قرص‌های ضدبارداری به‌عنوان یک روش متداول برای کاهش وزن یا تأثیر گذاشتن بر بدن در ماه رمضان، یک خطر جدی برای زنان در این دوران است. نازیلا یوسفی، سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف محصولات سلامت سازمان غذا و دارو، هشدار داد که این اقدامات می‌تواند پیامدهای خطرناکی برای سلامت داشته باشد.

چرا این خطر، به‌ویژه در ماه رمضان، مهم است؟ ماه رمضان برای بسیاری از زنان، فصل روزه‌داری است و خشکی و تنگی توجه به آب و غذا، افراد را به یک ضعف بدنی نسبتاً عمیق می‌برد. در چنین شرایطی، بدن ممکن است به آسانی از اعلام خطر سیستم ارگنیک خود اطلاع ندهد و ضعف دست‌reachable به میان می‌آید. در مواقعی، این ضعف‌ها رخ‌دادن خطرناک‌ترین صحبت‌ها را نیز به خود می‌گیرد. به همین دلیل است که هر اقدام پزشکی زیر پزشکی دیگری ندارد.

پس از این هشدار، یوسفی با اشاره به عواقب استفاده از قرص‌های ضدبارداری در ماه رمضان، بیان کرد که این داروها می‌توانند منجر به عوارض مهمی مانند اختلالات انعقادی، افزایش احتمال لخته شدن خون در عروق اندام‌های تحتانی و مغزی، تشنج و مشکلات عصبی شوند. وی افزود که افزایش خطر این عوارض در زنان بالای ۳۵ سال، افراد دارای اضافه‌وزن، مصرف‌کنندگان سیگار و کسانی که سابقه ترومبوز (لخته شدن خون) دارند، بیشتر است.

نتیجه گیری
یوسفی تأکید کرد که استفاده از قرص‌های ضدبارداری باید تنها تحت نظر پزشک متخصص باشد، چه برای تنظیم چرخه قاعدگی و چه برای پیشگیری از بارداری. پس از هشدار به این مسئله، ضروری است که جامعه جامعه Aware از خطرات آن مطلع شود و به رفتارهای نابجا پاسخگو باشد. در ماه رمضان و پس از آن، زنان باید از معاینه‌های دوره‌ای تا جامعه‌ای حق خود را برای healthوقفنner وجود.