به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان البرز؛در این جشنواره بیش از بیست نوع غذای بومی و محلی نظیر آش رشته، آش دوغ، آش ترش، دلمه، قورمه سبزی، میرزا قاسمی، نان محلی، کاچی، انواع کیک، ماکارونی، شعله زرد، انواع دسر و … توسط مددجویان تهیه و به نمایش گذاشته شد.

“فرهاد پادری ثانی” مدیر بهزیستی شهرستان کرج در حاشیه برگزاری این جشنواره اظهار داشت: این جشنواره فرصتی برای نمایش استعدادها و توانمندی‌های مددجویان شرکت‌کننده است و در این محل محصولات متنوع و با کیفیت ساخته دست هنرمندان و مددجویان روستایی از جمله ترشیجات و مربای خانگی، سبزیجات خشک معطر و سرخ شده، انواع رزین و سفال های زیبا، ساک دستی پارچه ای و لباس های رنگارنگ به نمایش و فروش گذاشته شده است.

گفتنیست در راستای رسیدگی به مشکلات مردم روستا و پاسخگویی به درخواست آنها، میز خدمت توسط مدیر و معاونین بهزیستی شهرستان کرج و شورای محلی منطقه خط ۴ حصار انجام و ویزیت رایگان توسط پزشک حاضر صورت گرفت.

در انتها بر اساس نتایج داوری به نفرات اول تا سوم جشنواره غذا کارت هدیه اهدا و به تمامی شرکت کنندگان نیز جوایزی تقدیم شد.

source