چای گشنیز بنوشید
چای گشنیز به دلیل خواص ضد التهابی و ضد باکتریایی که دارد، به عنوان یک درمان طبیعی برای آبریزش بینی شناخته شده است. این چای میتواند به کاهش التهاب در مجاری بینی کمک کند و از این طریق آبریزش را بهبود بخشد. برای تهیه این چای یک قاشق غذاخوری دانه گشنیز را در یک قوری یا فنجان بریزید و سپس به اندازه یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید. اجازه دهید به مدت 10 تا15 دقیقه دم بکشد. سپس چای را صاف کرده و بنوشید. برای تسکین سریع آبریزش بینی میتوانید چندین بار در روز این چای را بنوشید.
از کمپرس گرم استفاده کنید
استفاده از کمپرس گرم یا دستمال شستشو چند بار در روز روی پیشانی و بینی میتواند به بهبود آبریزش بینی و کاهش فشار سینوسی کمک کند. کمپرس گرم با افزایش گردش خون در ناحیه سینوسی شما عمل میکند. یک پارچه تمیز یا کمپرس مرطوب میتواند با اضافه کردن رطوبت به هوایی که تنفس میکنید، به رفع گرفتگی بینی کمک کند. برای تهیه کمپرس گرم خود در خانه، یک پارچه تمیز را در آب داغی که جوش نباشد خیس کنید و آن را به مدت 15 تا 20 دقیقه روی پیشانی و بینی خود قرار دهید. در صورت نیاز مجددا این کار را تکرار کنید.
بیشتر بخوانید: معرفی قویترین قرص ضد حساسیت فصلی
چای لیمو را امتحان کنید
نوشیدن چای لیمو یا فشردن لیمو در انواع چای و دمنوش، یک درمان خانگی است که مردم برای چندین دهه از آن استفاده میکنند. لیمو یکی از مرکبات است و ویتامین C زیادی دارد. ویتامین C یک ماده مغذی مهم برای بدن شما در هنگام مبارزه با سرماخوردگی یا ویروس است.
بیشتر بخوانید: حساسیت فصلی چیست و چه علائمی دارد؟
مایعات فراوان بنوشید
در صورت داشتن علائم احتقان بینی، نوشیدن مایعات و هیدراته ماندن در هنگام مواجهه با آبریزش بینی میتواند مفید باشد. این امر تضمین میکند که مخاط در سینوسهای شما رقیق میشود و به راحتی میتوانید آن را دفع کنید. در غیر این صورت، ممکن است ضخیم و چسبناک باشد که میتواند بینی شما را بیشتر دچار گرفتگی کند. از مصرف نوشیدنیهایی که به جای هیدراته کردن، آب بدن را کم میکنند مانند قهوه خودداری کنید.
سخن پایانی
در این مطلب از مجله داروخانه آنلاین مثبت سبز راهکارهای خوبی برای آبریزش بینی معرفی کردیم. درمانهای بسیاری وجود دارد که میتوانید برای تسکین آن بدون استفاده از دارو امتحان کنید. انجام این راهکارها به شما آرامش میدهد. آبریزش بینی، اگرچه میتواند بسیار آزاردهنده باشد، اما معمولا بیخطر است.
source