آیا بادام فشار خون را بالا میبرد؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم، بادام یکی از مغزهایی است که به عنوان عامل کاهش دهنده فشار خون شناخته شده است. نتایج تحقیقات نشان میدهد که مصرف بادام میتواند فشار خون دیاستولیک را کاهش دهد. فشار خون بالا یکی از عوامل اصلی حملات قلبی، سکته مغزی و نارسایی کلیه است. کمبود منیزیم به شدت با فشار خون بالا مرتبط است. بنابراین، افزودن یک تا دو وعده بادام به رژیم غذایی میتواند به شما کمک کند تا میزان منیزیم توصیه شده روزانه خود را تامین کنید و از اثرات مثبت آن بر سلامت خود بهره ببرید.
- بادام به کاهش سطح کلسترول بد و افزایش سطح کلسترول خوب کمک میکند که هر دو عامل برای سلامت قلب و کنترل فشارخون مهم هستند. علاوه بر این، بادام دارای خواص ضد التهابی است که از شما در برابر بیماریهای قلبی محافظت میکند.
بیشتر بخوانید: خواص شیر بادام + جدول ارزش غذایی
اضافه کردن بادام به رژیم غذایی
روشهای افزودن بادام به رژیم غذایی بسیار آسان است. به عنوان مثال، میتوانید آنها را به تعداد انگشتان دست میل کنید یا از آنها در غذاها استفاده نمایید. بهتر است بادام را نیز مانند سایر مغزها در حد اعتدال مصرف نمایید. بادام منبع خوبی از پروتئین گیاهی و چربی مفید برای قلب است، اما به دلیل محتوای چربی بالا، کالری متراکم دارد. حدود ¼ فنجان بادام در روز برای تامین منیزیم، پتاسیم و فیبر جهت کاهش فشار خون مفید است.
بیشتر بخوانید: همه چیز درباره روغن بادام و خواص اعجاب انگیزش
آیا همه افراد میتوانند از بادام استفاده کنند؟
اگرچه بادام برای اکثر افراد سالم مفید است، اما برخی افراد باید در مصرف آن احتیاط کنند. به طور مثال افرادی که به بادام آلرژی دارند یا مشکلات گوارشی مانند سندرم روده تحریکپذیر دارند، باید قبل از مصرف بادام با پزشک خود مشورت کنند.
سخن پایانی
بادام نه تنها فشار خون را افزایش نمیدهد، بلکه به دلیل غنی بودن از مواد مغذی مانند منیزیم و پتاسیم، میتواند به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب کمک کند. البته، مانند هر خوراکی دیگری، مصرف بادام نیز باید به اندازه و در کنار یک رژیم غذایی سالم و متعادل باشد. برای بهرهمندی بیشتر از خواص بادام، بهتر است آن را به صورت خام و بدون نمک مصرف کنید.
source