همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: با توجه به اینکه صبحانه اولین منبع انرژی برای دریافت مواد مغذی مورد نیاز است، تمرکز بر غذاهای غنی از فیبر برای اطمینان از یک وعده غذایی صبحگاهی سالم، مفید و رضایت بخش ضروری است. فیبر یک ماده مغذی مهم است که شما را سیر میکند و قندخون را ثابت نگه میدارد، میکروبیومهای سالم را در روده تغذیه میکند، سطح کلسترول را کاهش میدهد، سطح هورمونها را تنظیم میکند و خیلی چیزهای دیگر. در این مطلب نگاهی کردهایم به تعدادی صبحانه مقوی و خوشمزه که با نان درست میشوند.
نان تست، آووکادو و تخم مرغ
صبح خود را با ترکیبی خامهای و سرشار از پروتئین آووکادو و تخم مرغ شروع کنید. آووکادوی له شده را روی برشهای نان گندم کامل خود بمالید، سپس یک تخم مرغ سفت را برش دهید و روی آن بریزید. مقداری نمک، فلفل و تکه های فلفل قرمز را اضافه کنید تا این غذای مقوی تمام صبح شما را پر انرژی کند.
کره بادام زمینی و موز
این ترکیب کلاسیک و خوشمزه همیشه راضی کننده است. یک لایه سخاوتمندانه کره بادام زمینی را روی برشهای نان مورد علاقه خود بمالید و روی آن را با موز ورقه شده پر کنید. با کمی عسل نیز این ترکیب خوشمزه و مقوی را شیرین کنید و دانههای چیا را برای افزایش فیبر و امگا۳ روی آن بپاشید.
ماست یونانی و انواع توتها
صبحانه خود را با ماست یونانی و انواع توتهای تازه که بین تکههای نان قرار گرفته است، متحول کنید. ماست غنی و خامهای با ترشی توتهای مخلوط ترکیب میشود و یک وعده غذایی متعادل و غنی از مواد مغذی ایجاد میکند که هم خوشمزه و هم مقوی است.
هوموس و کرانچ سبزیجات
برای شروع یک روز خوشمزه، یک لایه ضخیم هوموس را روی نان خود با خیار، گوجه فرنگی و فلفل دلمهای نازک برش داده شده بمالید تا یک طعم ترد عالی به همراه مواد مغذی به صبحانه خود اضافه کرده باشید. می توانید روی این صبحانه الهام گرفته از فرهنگ غذایی مدیترانه که سرشار از طعم و چربیهای سالم است، دانه کنجد یا مقداری روغن زیتون بپاشید. هومومس غذای لبنانی است که معمولا آن را به عنوان پیش غذا هم میتوان استفاده کرد. هوموس از نخود؛ سیر و ارده و روغن زیتون درست شده است.
برشهای پنیر و سیب
با پخش کردن مقداری پنیر روی نان صبحانه خود همراه با سیب های نازک برش داده شده یک گزینه غنی از پروتئین و کم چرب و یک طعم میوهای به وعده غذایی صبح خود اضافه کنید. این گزینه غنی از مواد مغذی را با پاشیدن دارچین تکمیل کنید تا تعادل لذت بخش غذای خامهای، ترد، شیرین و خوش طعم را کامل کنید.
source