به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، پروتئین یک ماده ضروری برای عملکرد سیستم ایمنی، بازسازی عضلات و سلامت عمومی است، بسیاری از سبزیجات به طور شگفت‌انگیزی سرشار از پروتئین است و می‌توان آن‌ها را به راحتی در وعده‌های غذایی گنجاند، این مواد غذایی علاوه بر پروتئین حاوی مقدار زیادی ویتامین‌، مواد معدنی و فیبر است، در ادامه به بررسی تعدادی از سبزیجات حاوی پروتئین می‌پردازیم:

کلم بروکسل

کلم بروکسل حاوی مقدار زیادی پروتئین است، به طوری که هر فنجان از این سبزیجات پخته ‎‌شده حاوی حدود سه گرم پروتئین بوده ، همچنین منبع مناسبی از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌های K و C است.

اسفناج

اسفناج حاوی مقدار زیادی آهن بوده و هر فنجان از این سبزیجات به صورت پخته ‎‌شده حاوی حدود پنج گرم پروتئین است، همچنین مقدار زیادی ویتامین‌های A و K، فولات و آنتی‌اکسیدان دارد.

کلم بروکلی

هر فنجان کلم بروکلی پخته ‎شده حاوی حدود چهار گرم پروتئین و دارای مقدار زیادی کلسیم، ویتامین C و فیبر است، بنابراین مصرف آن توصیه می‌شود.

نخود فرنگی

هر فنجان نخود فرنگی پخته ‎‌شده حاوی حدود ۹ گرم پروتئین و منبع مناسبی از فیبر و ویتامین‌های A، C و K است.

source