به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان البرز؛ “فرهاد پادری ثانی”مدیر بهزیستی شهرستان کرج با بیان اینکه حضور همکاران در این جشنواره بسیار خوب بود اظهار داشت: شرکت کنندگان در این جشنواره که به مناسبت هفته بهزیستی برگزار شده بود، انواع غذاهای سنتی را طبخ کردند و سه نفر از کسانی که توسط کارشناس تغذیه بر اساس الگوی تهیه غذایِ سالم امتیاز کسب کرده بودند، انتخاب و معرفی شدند.
در پایان این مراسم به همت حوزه مشارکت از برگزیدگان جشنواره به رسم یادبود لوح سپاس و جوایزی اهداء شد.