دما و رطوبت بالای هوا می‌تواند به از دست رفتن آب بدن منجر شود و این امر باعث می شود که عضله قلب به سختی عملکرد مطلوب خود را داشته باشد و در نتیجه در معرض خطر قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، با افزایش دما و ماندگاری هرچه بیشتر موج گرما، آگاهی داشتن از چگونگی حفظ سلامت قلب بیشتر ضرورت پیدا می‌کند.

در چنین شرایطی حفظ آب بدن به قلب کمک می‌کند تا خون را راحت‌تر به اندام ها و بافت های مختلف پمپاژ کند.  

همچنین به گفته متخصصان قلب و عروق، بیماران قلبی که بالای ۵۰ سال سن دارند یا دچار اضافه وزن هستند ضروری است در فصل گرما بیشتر احتیاط کنند.

برخی از داروهای قلب مانند مسدودکننده‌های گیرنده آنژیوتانسین (ARBs)، بازدارنده‌های آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE)، مسدودکننده گیرنده آدرنرژیک بتا و مسدودکننده کانال کلسیم، واکنش‌های بدن به گرما را تشدید کرده و موجب می‌شوند فرد در گرمای بالا احساس کسالت داشته باشد.

پزشکان آمریکایی می گویند افرادی که از این نوع داروها مصرف می‌کنند و نسبت به تاثیرات گرما نگرانی دارند باید با پزشک خود مشورت کنند اما قطع خودسرانه دارو نیز توصیه نمی‌شود.

همچنین نوزادان و میانسالان بیشتر در معرض عوارض ناشی از افزایش دما هستند هر چند تمامی افراد باید در هوای گرم احتیاط های لازم را انجام دهند.

به گفته کارشناسان از جمله نکات ضروری در گرما نوشیدن میزان آب کافی است. هنگام حضور در فضای باز ضروری است حتی در صورتیکه احساس تشنگی نداریم هم آب کافی بنوشیم.

به گزارش هلث‌دی نیوز، حضور در فضاهای باز در ساعاتی که شدت تابش نور خورشید به اوج می‌رسد توصیه نمی‌شود. همچنین در صورت ضرورت به حضور در محیط‌های باز، استفاده از لباس‌های مناسب فصل که رنگ روشن دارند توصیه می‌شود.

همچنین نوشیدن چند فنجان آب پیش از ورزش کردن، در حین انجام حرکات ورزشی و پس از آن برای حفظ آب بدن موثر است و مصرف مواد حاوی کافئین نیز توصیه نمی‌شود.

انتهای پیام

source