بایگانی خبر
امدادرسانی خلبانان هلال احمر پس از سیل تابلوی آبگرفتگی
حدمتهای امدادی جمعیت هلال احمر پس از سیل تابلوی آبگرفتگی و نابودی كامل استانهای آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، گلستان، قزوین، گیلان و مازندران و سوئیتهای متعددی در استان تهران و سمنان، همچنان در حال انجام هستند.
به گفته محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر، در عملیات سیل خیز و آبگرفتگی 76 مورد امدادی انجام شده و 1070 نفر با خدمات امدادی مواجه شدهاند. همچنین 309 نفر اسکان اضطراری یافتند و 215 نفر نیز به مناطق امن منتقل شدند. از طرف دیگر 5 نفر از هموطنان در نتیجه سیل و 1 نفر بر اثر رعد و برق جان خود را از دست دادند. همچنین 2 نفر نیز مفقود شدند.
محمودی از خلبانان هلال احمر، گفت: این خلبانان که 549 نفر هستند، در 152 تیم امدادی فراگیر در operation تخلیه آب شرکت کردهاند. همچنین 6 تیم رزمی، 48 تیم امدادی مرزی، 35 تیم امدادی بهداشتی، 5 تیم دفع آلودگی آب و محیط زیست، 17 تیم امدادی دریایی، 27 تیم امدادی هواپیمایی و 12 تیم امدادی ماموریت ویژه شرکت کردهاند.