
به گزارش سلام نو به نقل از مهر، رئیس جمهور آمریکا امروز سه شنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «ام اس ان بی سی» ادعا کرد: من در سال جاری (میلادی) در انتخابات میان دورهای به یک پیروزی «حماسی» دست خواهم یافت.
رئیس جمهور آمریکا در ادامه این مصاحبه مدعی شد: تفاوت ونزوئلا و عراق این است که بوش نفت را حفظ نکرد، در حالی که ما این کار را خواهیم کرد. بسیاری از نظامیان کوبایی در جریان حمله (تجاوز) ما (به ونزوئلا) کشته شدند. عملیات در ونزوئلا ثابت کرد که آمریکا از قدرت نظامی بسیار بالایی در میدان نبرد برخوردار است.
دونالد ترامپ با تکرار عادت خودشیفتگی خود، مدعی شد: به دلیل وضع تعرفههای گمرکی بسیار ثروتمند شدیم.! من تاکنون بیش از هر فرد دیگری در تاریخ، هواپیمای بوئینگ فروختهام!
وی سپس درباره تجاوز کشورش برای بازداشت مادورو رئیس جمهور قانونی و منتخب ونزوئلا نیز ادعا کرد: آنها میدانستند که ما میآئیم.
ترامپ با اذعان به اتش خون ریزی و قدرت طلبی خود، گفت: ما به اندازه کافی سریع سلاح تولید نمیکنیم. ما آنها را خیلی سریعتر هم تولید خواهیم کرد. ما با شرکتها بسیار سختگیر خواهیم بود.
source