به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از سازمان غذا و دارو، محمود آل‌بویه اظهار کرد: این دستاوردها ضمن تقویت زنجیره تأمین داخلی، نقش مؤثری در ارتقای بهداشت عمومی و ثبات بازار ایفا کرده است.

وی افزود: بخش بهداشت فردی کشور نه‌تنها با کمبود روبه‌رو نیست، بلکه در بعضی اقلام به سطحی از کیفیت و تنوع رسیده که توان رقابت با برندهای جهانی را دارد.

مدیرکل فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: تنوع برندهای داخلی در حوزه محصولات بهداشتی از جمله شامپو و مایع دست‌شویی، بیانگر رشد تقاضا و افزایش آگاهی عمومی است که از منظر توسعه صنعتی و ارتقای شاخص‌های سلامت عمومی، اهمیت زیادی دارد.

آل‌بویه به حمایت‌های سازمان غذا و دارو از تولید ملی اشاره کرد و گفت: سازمان در حوزه‌هایی مانند تسهیل صدور مجوزها و ثبت محصولات، تعامل سازنده‌ای با صنعت داشته است و این رویکرد تخصص‌مور، هم‌زمان سلامت جامعه را حفظ و به رشد ظرفیت‌های تولید داخلی کمک کرده است.

وی تأکید کرد: تقویت تفویض اختیار، تثبیت سیاست‌های حمایتی و ارتقای شفافیت باید به‌طور جدی در دستور کار باشد تا صنعت بهداشتی کشور در برابر بحران‌ها مقاوم‌تر شود و تولید پایدار بماند.

مدیرکل فراورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به دستاوردهای ملی در تولید مواد اولیه افزود: با تلاش بخش خصوصی و همراهی مراکز علمی، کشور در تولید موادی همچون زئولیت، سیلیکات سدیم و سورفکتانت‌های آنیونی، کاتیونی و آمفوتری به خودکفایی رسیده است؛ اتفاقی که ضمن جلوگیری از خروج میلیون‌ها دلار ارز، در شرایط بحران به‌ویژه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر، نقش تعیین‌کننده‌ای در تداوم تولید داشته است.

source