این دوره با حضور اله‌دادی سرپرست بهزیستی استان مرکزی، به عنوان مدعو جلسه وجمعی از کارکنان بهزیستی استان ، با استقبال فعالان حوزه اجتماعی، روان‌شناسی و کارکنان بهزیستی همراه بود.

 اله‌دادی، سرپرست بهزیستی استان مرکزی، در حاشیه این دوره آموزشی، بر اهمیت نقش مشاوره در مدیریت بحران‌های فردی و شغلی تأکید کرد و گفت:
«مشاوره تخصصی می‌تواند نقش کلیدی در بازسازی روانی افراد پس از تجربه بحران ایفا کند. امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم تا کارکنان، خانواده‌ها و عموم مردم، مهارت مواجهه با فشارها و آسیب‌های روانی را بیاموزند و در این مسیر، مشاوران و روانشناسان نقش پشتیبان و راهگشا دارند.»

او همچنین افزود:ارتقای تاب‌آوری روانی و بهره‌مندی از خدمات مشاوره‌ای، از ضروریات نهادهای حمایتی نظیر بهزیستی است تا بتوانیم هم به سلامت روان جامعه کمک کنیم و هم کارکنان را در مسیر خدمت‌رسانی با انگیزه و آرامش بیشتری همراه سازیم.»
در این نشست آموزشی، استاد محتشمی با نگاهی تحلیلی به مراحل پس از نجات از بحران‌ها، به تبیین راهکارهایی پرداخت که می‌تواند در بازسازی فردی، مدیریت فشارهای محیط کار و افزایش تاب‌آوری مؤثر واقع شود.

source