برخی از مزایای سلامت رژیم غذایی حاوی روغن ماهی از این قبیل است:
کاهش افسردگی: روغن ماهی علاوه بر کاهش افسردگی باعث تنظیم نوسانات خلقی شده و به بهبود خلق و افزایش روحیه کمک میکند. همچنین مصرف این چربیها در دوران بارداری از ابتلای مادر به افسردگی پس از زایمان پیشگیری میکند.
کاهش بیش فعالی: روغن ماهی ممکن است علائم مشکلات رفتاری در جوانان به ویژه کسانی که به بیش فعالی مبتلا هستند را کاهش دهد.
مزایای حافظه: مصرف اسیدهای چرب امگا ۳ منجر به بهبود حافظه در بزرگسالان و جوانان میشود ضمن این که به قدرت استدلال و تقویت قدرت تمرکز کمک میکند. روغن ماهی جریان خون را بهبود میبخشد و حتی روی هورمونها و سیستم ایمنی بدن نیز تاثیرگذار است.
حفظ سلامت قلب: روغن ماهی نه تنها به پایین آمدن سطح تری گلیسیرید و کلسترول خون کمک میکند بلکه در جلوگیری از سفت شدن عروق نیز نقش بسزایی دارد.
حفاظت در برابر آلزایمر: شماری از مطالعات پزشکی نشان داده است که مصرف روغن ماهی به کاهش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر، زوال عقل و حتی شیزوفرنی کمک میکند.
حفاظت از بینایی: مصرف اسید چرب امگا ۳ از چشمها در برابر عارضه دژنراسیون ماکولای وابسته به سن جلوگیری میکند و همچنین خطر بروز سندرم خشکی چشم را کاهش میدهد.
صرع: بیماران مبتلا به صرع که از دوزهای پایین مکملهای روغن ماهی استفاده میکنند، حملات تشنج در آنها کاهش مییابد.
کاهش التهاب: روغن ماهی نقش موثری در کاهش التهاب در بافتها دارد. این مکمل برای بهبود اختلالات گوارشی مفید است.
source